Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Fáj...
Figyelt kérdés
talaltam egy picit híres tiktokker srácot akire ráírtam visszaírt megkérdeztem hogy ismerkedhetünk e és azt mondta hogy ugen! Nagyon edukáltan írt kedvesen és hosszan. De már kb 7-8órája vissza sem ír. Pedig azóta megint írtam neki. És nemtom mivan. Nagyon fáj mert úgy érzem hogy talán érzek valami vonzalmat felé. És nagyon fáj. De még onlyfansen is fent van. Nem tudom most mi van2023. júl. 18. 20:28
2/23 A kérdező kommentje:
1es nem. Nagyon rendes volt. Kedves. És sokat írt. Kicseszettül sokat. Nem olyan volt mint aki le akart rázni. Vagy nem.érdeklem
2023. júl. 18. 20:33
3/23 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező, hogy ilyen gyerekesen fogod fel ezt a dolgot? Komolyan azt hiszed te vagy neki az egyetlen akit hülyít?
5/23 anonim válasza:
15 körüli naív kislánynak tippellek. Ez ilyen kamaszkori szerelem vkibe akit nem is ismersz. Majd elmúlik hidd el. És azt is hidd el, h nem vagy több neki mint a többi tini. Az h kedves, fontos számára. Ha onlyzik is, pláne. Az előfizetők számítamak. Te iscsak egy vagy neki a potenciális előfizetők közül.sajnálom h te ezt még másként látod. Ez a tinikor😁
6/23 anonim válasza:
Valószínűleg van jobb dolga, mint egész nap a telefonja mellett ülni és azt figyelni, hogy írtál-e neki. Ahogy előttem mondták, fel kellene nőni, ez elég gyerekes viselkedés. Inkább te is csinálhatnál valamit, ami lefoglal.
7/23 anonim válasza:
Már kiírta ezt a kérdést, de akkor még csak 5-6 órája nem válaszolt neki a csávó. Beteg a kérdező.
8/23 anonim válasza:
Lehet épp alszik vagy elment a net vagy rádőlt a ház vagy elbaszarintotta a busz vagy ki tudja. De az is lehet hogy ghostolt. Ez van törődj bele
9/23 anonim válasza:
Nem mondtál neki olyat amiből kiderült hogy csórókoporsó mamahoteles vagy?
10/23 anonim válasza:
Te tényleg tiktokon ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!