Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotoknak, akivel nem rég vagytok együtt, hirtelen pénzügyi nehézségei támadnak?
A barátommal kb 2 hónapja vagyok együtt, azóta munkanélküli, és bár aktívan keres melót, nem írnak neki vissza. A tanulmányai befejezetlenek, így emiatt is nehezebb. Plusz a másik nehezítő körülmény, hogy főként home office-ban dolgozna, mert így tudnánk a legtöbb időt együtt tölteni. Nem egy városban lakunk.
Mit javasoltok ebben a szituban? Valahogy hiába szeretem, én nem szívesen adok kölcsönt. Pláne hogy ki tudja meddig nem lesz pénze. Igazából már tudok a nehézségeiről egy hónapja, most tudatosult bennem igazán. Szülei nem tudnak neki segíteni.
Imádom mondjuk ezt a sok barmot, aki rögtön ítélkezik mert valaki munkanélküli, már rögtön a legelső sz*rt nem vállalja el, az már nem is ember kb, hanem egy féreg itt!
Azért két hónap munkanélküliség minden, csak még nem a világ tragédiája, kb egy tök átlagosnál is alulibb munkakeresési idő
Szereted? Ha igen akkor hirtelen kiszeretsz belőle, ha időre nem talál munkát? Vagy hogy van ez?
Én ha valakit szeretek, akkor szegényen pénz nélkül is szeretem önmagáért.
A párkapcsolatotok csődjét jelzi, hogy egy nyilvános fórumon keresed a megoldást ahelyett, hogy vele beszélnéd meg. Ha nem lehet vele erről érdemben beszélni, akkor csak a szakítás marad, mert ez hosszútávon csak rosszabb lesz.
Ezt a home office-os kényeskedést meg el kell felejteni. Tesco, Spar, Lidl, mindig van felvétel. Polcpakolás, pénztároskodás nem álommeló, de a pénztelenségnél jobb.
Jaj, 13-as de szép és jó lenne a világ,ha úgy gondolkodnának az emberek,mint Te is !
Nagyon kevés, aki az embert nézi,nem pedig azt, hogy mije van, mennyit keres és egyéb paramétereket...
Volt valaki az életemben, akit akkor sem hagytam volna el,ha ágyhoz kötött beteggé vált volna.Ezt akkor mondtam el neki,amikor szakított egy harmadik fél miatt.
Mindenki életében lehet krízis,döccenő, gond, baj, betegség, bánat.És nem mindig az tehet róla,aki elszenvedi ezt. Az igazi szeretet akkor mutatkozik meg, a bajban ! Abban, hogy áll ehhez a párja.
"Én ha valakit szeretek, akkor szegényen pénz nélkül is szeretem önmagáért."
Akkor is ezt mondanád, ha neked kellene eltartani őt, mert "nem talál" munkát?
Itt azért kevésbé gázos a helyzet mint kiderült, nem arról van szó, hogy a kérdezőnek kell eltartania két hónapja, mert nem hajlandó sehová sem elmenni dolgozni. Csak az a megoldás, hogy beszélsz vele, segítesz neki munkát keresni, stb. Milyen végzettsége van? Mit dolgozott korábban?
2 honap után, NEM. Más hogyha mar együtt vagytok évek ota, es akkor kerül ilyen helyzetbe, akkor természetes.
De igy nem. Túl kockázatos. Lehet pont arra hajt hogy majd eltartsd. Nyilvan neki is van annyi esze hogy nem ezzel kezdi a kapcsolatot, hogy "adjál mar kölcsön!"
Persze lehet tényleg csak épp ilyen időszaka van, amúgy meg egy dolgos ember, de ezt ennyi idő után nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!