Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotoknak, akivel nem rég vagytok együtt, hirtelen pénzügyi nehézségei támadnak?
A barátommal kb 2 hónapja vagyok együtt, azóta munkanélküli, és bár aktívan keres melót, nem írnak neki vissza. A tanulmányai befejezetlenek, így emiatt is nehezebb. Plusz a másik nehezítő körülmény, hogy főként home office-ban dolgozna, mert így tudnánk a legtöbb időt együtt tölteni. Nem egy városban lakunk.
Mit javasoltok ebben a szituban? Valahogy hiába szeretem, én nem szívesen adok kölcsönt. Pláne hogy ki tudja meddig nem lesz pénze. Igazából már tudok a nehézségeiről egy hónapja, most tudatosult bennem igazán. Szülei nem tudnak neki segíteni.
2 hónapja ....
Akkor nem is ismered.
Vannak ilyen pasik akik kihasználják a nőket.
Az egyik munkatársam 9 éve tartja el a férjét mert nem talál munkát. Ami lenne, az nem jó neki mert akkor keveset lenne a családjával, kemény fizikai munka, nem lehet otthonról végezni. Kifogás mindig volt.
Egy másiknak a pasija meg internetes pókerből él. Csak mindig a mások pénzét játsza el, ha nyer akkor szétkürtöli, ha veszít akkor kussol.
3
És az mitől lenne más? A kapcsolatok egyformán működnek. Attól jogy èn heteró vagyok ugyanazzal a problémával talákozom.
Ne legyél heterofób
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!