Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap strandon 16 körüli srác babrálta a péniszét, még bele is nézett a fürdőgatyába közben nézett, ez jelzés lehetett?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 19:13
2/7 anonim válasza:
Sokat járok fürdőkbe és szaunázni, a férfiak rengetegszer babrálják a farkukat, ez nem jelent semmit. Nézni meg kell valamerre közben.
3/7 anonim válasza:
Attól függ melyik strand. Gárdonyi nudi?
4/7 anonim válasza:
De hülye vagyok, ott nincs is rajtunk fürdőgatya. :)
5/7 anonim válasza:
Attól függ milyen szemekkel nézett rád... - ezt viszont te láttad nem mi.
Elég sokan babrálják a pöckörőt (igazgatják, helyre teszik, vagy csak úgy), s még körbenézni is szokott elég sok ember - mégsem gondolnak közben kb. semmire sem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én értettem akkor félre.
2023. júl. 8. 23:17
7/7 anonim válasza:
Strandon valószínűleg azért, mert irritálta a hozzáérő fürdőgatya, kedvezőtlen helyzetben felállt neki és igyekezte visszaigazgatni rá a bőrt amennyire lehetőleg feltűnés nélkül tudta, vizes volt a gatyája és kellemetlen volt a viselése, vagy meg kellett igazítani mert kényelmetlen helyzetben volt éppen a szerszáma.
Én ilyenekre tudok gondolni ilyen helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!