Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan jelezzem egy srácnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem egy srácnak, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Ha meleg vagyok és tetszik egy srác hogyan jelezzek neki? Nem mehetek oda hozzá és mondhatom el neki nyíltan, hogy bejön. Nincs valamilyen meleg jelrendszer amivel burkoltan jelezhetek neki? Különben félek a visszautasítástól, vagyis hogy a srác, akiről azt gondolom, hogy meleg és rámozdulok megaláz.

2020. aug. 18. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs titkos jelrendszer

El hívod valakov beszélgetni haverkodni, ami érdekelhet mindkettőtöket, kötetlenül

Akkor már csak fogod érezni, lehet el sem megy.

2020. aug. 18. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki,hogy jó nálad.
2020. aug. 18. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
10%
Itasd le.
2020. aug. 18. 13:12
 4/5 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem is haverkodj. Keresd a társaságát. Bár mondjuk én lehet nem venném eszre a jeleid. Pedig szoktam sasolni melyik pasinak jövök be. Rákérdezni tuti nem mernék esetleg részegen bújnék elő neki. :)
2020. aug. 18. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
97%
Beszélgess vele és menet közben kiderül mit szerte találtok közös elfoglaltságot legyél vele és beszélgessetek és simán ki alakul.
2020. aug. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!