Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan jelezzek a srácnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzek a srácnak, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki nagyon bejön, tudom róla, hogy meleg, mert láttam Romeon, de nem merek kezdeményezni. Félek, hogy nem tetszem neki. Párszor már beszélgettünk, pl tesin, vagy szünetben, egyébként nem keresi a társaságomat. Mindig zavarban vagyok a társaságában, ezért sokszor elakad a beszélgetésünk. Én sem, és ő sem egy túlzottan társasági ember, de jövő hétre pár központi figura szervezett a messenger csoportban egy találkozót az osztályunknak a Balatonra. Ő is jelezte, hogy ott lesz, ezért én is elmegyek. Alkoholt is hoznak, így talán oldódnak a gátlásaim, hogy kezdeményezzek. Tudtok módszereket, amikkel leküzdhetem a félénkségemet és megkedveltethetem magam vele?

2020. aug. 2. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd meg tőle: "Mikor hívsz már randira?"
2020. aug. 2. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Arra hogy megkedveltesd magad valakivel senki sem tud tuti receptet mondani, mert ez egyénfüggő, mi meg nem tudjuk hogy a kiszemelted mit kedvel, mi jön be neki és mi nem.

Elmentek bulizni, piáltok is? Na akkor nincs más dolgod, mint dumálni, bulizni vele és amikor eljön az alkalmas pillanat akkor kettesben dumálnotok. Pár célzás (nem kell előre betanult mondat a helyzet úgyis adja magát) és rögtön elválik veszi-e a lapot vagy sem. Nem kell túlkombinálnod a dolgot.

2020. aug. 2. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg vele beszélgetni
2020. aug. 2. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem próbálj meg a közelében lenni, és ha jól fog menni a beszélgetés ( ami pia mellett többnyire jól megy) akkor beszélges vele, kérdez rá a véleményére, érdeklődj iránta. Kérdez vissza. Pl ha zenét halgatok akkor kérdez rá h ő milyet halgat. Ha úgy adatik a pillanat és épp egymásra néztek akkor próbálj hosszan a szemébe nézni, és ha megpróbálsz a közelében lenni az egész idő alatt, akkor szinte biztos h lesz alkalom ahol 2 lesztek csak. Akkor meg próbálj flörtölni vele, próbálj célozni arra h bejön. Ha próbálsz vele szemezni és elsőre nem jön össze, akkor próbáld többször, lehet az első alkalom nem jött neki össze és valami miatt nem nézet hosszan rád mondjuk mert valami épp kitépte őt a pillanatból, ez megesik, ezért próbáld többször. És ha 2 lesztek, akkor nevetesd meg, a nevetés közelébb hozza egymáshoz az embereket, és miután sikerült akkor mondj neki egy bókot pl: „nagyon szép a mosolyod" vagy „gyönyörűek a szemeid" nem akarom h ezt betanult szöveg ként mond 😅 csak ha tetszik akkor biztos találsz rajta valamit ami őszintén bejön, és azt dicsérd, jó tipp a haját, ruháit ne dicsérd ( mármint ha akarod akkor lehet, viszont ebben a pillanatban amikor 2 en vagytok akkor ne!) Mert ha azt mondod neki h „tetszik a kabátod" ez nem olyan jó, mert ezt egy hetero is mondhassa egy másik srácnak. Viszont egy hetero srác nem fogja megdicsérni más srác mosolyát. ( Szerintem) Fontos h azután dicsérd meg miután nevettetek mivel azután csend szokott lenni 2 között és akkor lesz ilyen őszinte meghitt pillanat. És miután megdicsérted akkor mosolyog rá és néz a szemébe és próbálj addig a szemébe nézni míg válaszol. Ha látod h nyitott feléd és bejössz neki, akkor nyert ügyedvan. Lehet neki is bejössz és azért nem nagyon kereste a társaságodat mert ő is attól félt amitől te, légy bátor. Ha félsz akkor gondolj arra h mit veszíthetsz? Szinte semmit, mivel ő is meleg. Ha nem jól jönnek össze a dolgok, akkor ő csak egy srác, iskola elvégzése után azt se fogjátok tudni egymásról h léteztek e. Ha nem lépsz akkor elveszíted annak az esélyét h lehessen egy párod akivel ( jó esetben) öröké egymáséi lehettek. Kíváncsi lennék a fejleményekre, persze ha akarsz róla beszélni, akkor szívesen olvasom vagy privátba vagy komment formájába. Sok sikert kívánok! 18/f/bi
2020. aug. 3. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Romeo-n semmiképp ne írj rá. Ha egy osztálytársam ott rámírt volna, azt hiszem egyből töröltem volna az accountomat ijedtségből. :D

Ha mentek utazni, alkohol mellett próbálj meg beszélni vele. Aztán meglátod, hogy közös a szimpátia, vagy sem. Nem kell tudnia egyből, hogy bejössz neki, csak kedveltesd meg vele magad először, hogy később is beszéljetek.

Fejleményeket örülnénk, ha leírnád, kíváncsi vagyunk rá. :)

Sok sikert!!

18/f

2020. aug. 4. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélem vissza fogsz még jönni, hogy elmeséld mi volt. Így, hogy tudod róla hogy meleg szinte nincs mit vesztened. Hajrá! :)
2020. aug. 8. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!