Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként lestél meg srácot úgy, hogy te nem voltál meztelen? Mondjuk: kulcslyukon leselkedtél, öltöző ablakban leselkedtél, szabadban fürdőzőket kukkoltál, WC-ből, mosdóból leselkedtél stb?
Figyelt kérdés
kukkolás2023. júl. 7. 09:54
11/12 anonim válasza:
Tinkorunkban lakótelepi fiúkkal lementünk a pincébe és felváltva öltöztünk le hogy egymást kényeztessük. Nem konkrétan leselkedés volt, de valaki ruha nélkül, míg a másik felöltözve.
12/12 anonim válasza:
Egyszer uszoda zuhanyzójában 18 évesen nagyon bámultam két idősebb izmosabb (rohadék) srácot, kb csorgott a nyálam, de nem voltam még tisztában teljessen magammal, későn érő voltam és nem vettem észre mit csinálok. Nem lett jó vége mert lebuktam 😬 És hát nem preferálták nagyon a dolgot, két kisebb pofon után beállítottak a zuhanyzóba és hogy elkerüljem a nagyobb pofozást "megengedték" hogy odaadjak nekik mindent, a shortomtól kezdve az öltözőkulcsig. Egy vékony gyenge gyerek voltam így nem nagyon arcoskodtam velük. Életben nem éreztem annyira cikin és megalázva magam. Mikor elmentek, úgy tettem ha jött valaki mintha zuhanyoznék, ez volt kb. másfél órán keresztül, már vacogtam a végén és a szám is tiszta lila volt. Egy idősebb úr szólt az úszómesternek, akinek elmeséltem hogy ketten megfenyegettek és kiraboltak. Először azt hitte csak poénkodok, nem vett komolyan, kb az idős úr győzte meg őt. Kaptam tőle egy ronda úszógatyát, majd az öltözőben kinyitottuk az öltözőszekrényem amiben csak a zoknim volt. Gondolom poénnak vagy leckének szánta az a két féreg. A portánál tudtam a hazatelefonálni a tesómnak aki hozott ruhát. Nagyon erősködtek uszodába és a tesóm is hogy tegyek feljelentést. Hát persze hogy nem tettem. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!