Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunás tapasztalat. Mi a véleményetek?
Haverommal nemrég elmentünk egy Nyugat-magyarországi termálba, amelynek naturista szauna részlege is volt. Egyébként mindenki szabadon tekerhetett maga köré szaunalepedőt. Mi is így tettünk haverommal. Voltak néhányan, akik nem takargatták magukat, se azok inkább idősebb bácsik, nénik voltak.
Amikor azonban ketten maradtunk csak a gőzkabinban, haverom leoldotta magáról a lepedőt, bár nagy gőz volt, de ekkor láttam tisztán, hogy haverom farka kő keményen áll. Megkérdezte, hogy zavar-e? Én csak annyit tudtam nyögni, hogy nem. Most láttam életemben először a farkát. Én nem mertem elővenni. Zavaromban rövid idő után ki is jöttem a szaunából. Én bi vagyok, de nem tudja rólam. Neki van barátnője.
Szerintetek akarhatott valamit?
22F/bi
Kérdezd meg tőle, hogy mitől állt fel a farka a gőzben? Abbol talán kiderül, hogy rád izgult-e. ;)
Amúgy nem világos a szituáció:
Szaunában voltatok vagy gőzben? :)
Elsőnek: szauna részlegen, de a gőz kabinban.
Lehet h rám izgult? 😏
Ha szerinted is hetero, akkor nem izgult fel rád, Aranyom.
Spontán merevedése is lehetett, aztán lehet annyira magabiztos, hogy nem zavarja, ha más (általa feltételezett) hetero látja az álló cerkáját.
Nekem fura azért
Nem vagyok gátlásos uszoda zuhanyzóban és szaunában se
Nem érdekel kik meg hányan látják a farkam
De ha kezd merevedni akkor alap hogy eltakarom vagy befele fordulok a zuhanyban
Sok osztálytársam meg haverom látott már meztelen de az álló farkam tuti nem mutogatnám nekik
Idétlen -és bizonyára valótlan- sztori.
(álmodozó kiscsávók fejében születnek ilyen gondolatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!