Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti közületek a meztelenséget mindennél jobban?
Figyelt kérdés
Hol élitek ki?
Kort, testalkatot írj, privi is jöhet.
2023. jún. 21. 20:22
2/13 anonim válasza:
Ahol olyan, hogy lehet meztelenül lenni. Ott imádok is, nagyon szeretek meztelenül lenni.
24 éves meleg srác vagyok.
3/13 A kérdező kommentje:
ma 09:45
Részletezd minél jobban
2023. jún. 22. 14:00
4/13 anonim válasza:
Én is imádok meztelenül lenni, de sajnos csak ritkán van rá módom a lakásomon kívül és partnerem sincs rá. 29/F
5/13 anonim válasza:
Én koliban szoktam meztelenül lenni esténként. Úgy is alszom, szobatársam örömére. 😏
18f vékony.
6/13 A kérdező kommentje:
Tényleg örömére?
2023. jún. 22. 17:52
7/13 anonim válasza:
Kolisként én is meztelenül alszom és reggel is meztelenül megyek fogat mosni
8/13 A kérdező kommentje:
Szóval semmi izgi sztori.
2023. jún. 22. 20:38
9/13 anonim válasza:
Naturista strandon. Volt hogy Balatonberényben kempingeztem és több mint egy hétig nem ért ruha a testemhez. F/38 normál.
10/13 anonim válasza:
A feleségemmel mindketten nagyon szeretjük a meztelenséget, naturistaként élünk, így itthon mindig meztelenül vagyunk (kivéve ha vendég jön), a téli hideg sem riaszt vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!