Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyesek rengeteg meztelen képet posztolnak és küldözgetnek magukról az interneten, de ha valaki közli hogy szeretné őket látni meztelenül, akkor meg kiborulnak hogy hogy képzeli valaki azt hogy őt meztelenül megnézni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 3. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Kerdezd meg az egyeseket.
2023. júl. 3. 14:37
 2/11 DominikX ***** válasza:
89%
Ha meztelen képeket szokott feltenni, akkor mit akarsz rajta még megnézni meztelenül? A mikroszkopikus szőrét vagy mi
2023. júl. 3. 14:58
 3/11 A kérdező kommentje:

Amikor őket kérdeztem hogy ilyenkor miért játszanak királykisasszonyt hogy a napra lehet nézni de rájuk nem, akkor felháborodtak hogy hogy merem azt gondolni hogy másoknak egyáltalán szabad rájuk nézni, hisz az elképzelhetetlen hogy mások meglátják őt meztelenül...

Mivel ez nem vezetett eredményre, gondoltam megkérdezem itt.

2023. júl. 3. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Ha engem akarna egy szimpatikus férfi meztelenül látni biztosan megengedném neki.:-)

48 f

2023. júl. 3. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Még az is lehet, hogy nem a róluk készült képet teszik fel.
2023. júl. 4. 09:17
 6/11 A kérdező kommentje:
5-ös, nem ez a helyzet. A képeken ők vannak, és saját maguk teszik fel/küldik el.
2023. júl. 4. 09:47
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Ezt már egy korábbi kérdésnél is leírtam: Ezt amit most írok ezt is sokkal könyebb leírnom mint esetleg valakinek személyesen elmondani
2023. júl. 8. 04:03
 8/11 anonim ***** válasza:
13%
Én se értem. Nemrég is nagyxon megtetszett egy srác az utcán, mondtam neki, szeretném megnézni ruha nélkül is, és olyan hülyén nézett rám, mintha marslakó lennék. Nem értem a mai fiatalokat ...
2023. júl. 8. 08:43
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Elég gyakran előfordulnak kamu képek, lehet ez is egy ok.
2023. júl. 31. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
15%
Ha képen láttad őket nem elég? 🤔
2023. aug. 1. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!