Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeti ismerkedési szinten vagyok egy sráccal. Semmilyen előzetes megbeszélés nélkül váratlanul meztelen képeket küldözgetett nekem. Amin tisztán látszik a nemiszerve is. Nem tudom, hogy reagáljam le a dolgot?
Figyelt kérdés
Olyan aranyosnak, kedvesnek, intelligensnek tűnt. Teljesen meglepett ez a cselekedete. Nem tudom most mit gondoljak, mit tegyek?2022. márc. 23. 17:09
3/8 anonim válasza:
Ha valaki valóban szeret, tapintatosan közeledik, nem pedig megbotránkoztat. Szerintem se ismerkedj vele.
4/8 anonim válasza:
Viszonozd, küldj neki te is meztelen képeket.
5/8 anonim válasza:
Jól fogalmaztál "intelligensnek tűnt" - na ez a tézised megdőlt, most már tudod hogy nem az. Tedd azt amit a többi farokkép küldözgetővel.
6/8 DanielC válasza:
Miert nem tudod. Ha nem tetszik akkor mond azt, hogy ez tul korai es ne küldjön többet ilyet.
7/8 anonim válasza:
#6 tanácsként, ha farokképet küldesz egy nőnek abból azonnal le is vonja a tanulságot és nem azt mondja hogy ne küldj többet ilyen képet, hanem egyáltalán ne küldj semmit - ergo elköszön tőled és tiltóra rak. Ha személyesen is szeretnél valakivel találkozni akkor NE küldj farokképet.
8/8 anonim válasza:
Azért a meztelen kép és a farok kép között van külömbség.
Ha teljes alakos arcos meztelen képet küld, akkor lehet nudista:).
Megbizik benned és vállalja megát.
De ha csak a farkát akkor egy idiota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!