Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a maszurbálásról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a maszurbálásról a párotok tudta nélkül? Mindenről tudnia kell a másiknak?

Figyelt kérdés

Az van, hogy 3 éve kapcsolatban élek. Igazából nagyon jól megvagyunk a párommal, együtt élünk, a szexuális életünk is rendszeres, de mint mindenkinek, nekünk kettőnknek is különböző a szexuális étvágya. Amikor együtt vagyunk, soha nem nyúlok magamhoz, inkább neki tartogatom magam. Ez végülis nem nagy megerőltetés számomra, de volt már, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy tele lett a boxerem álmomban... Szóval nekem úgymond nagyobb az étvágyam ilyen téren, mint neki (nagyjából minden nap akarom). Egészen tizenéves korom óta számomra nagyon fontos a önkielégítés, egyszerűen ilyen vagyok, akkor vagyok kiegyensúlyozott, ha a párommal is vagyok együtt, és magamat is kielégítem időnként. A lényeg, hogy a párom a munkája miatt időnként el szokott menni itthonról 1-1 hétre. Na most én ilyenkor nagyon ritkán szoktam magamnak rendelni valamilyen olcsóbb segédeszközt (pl. Tenga egg, ami egy ilyen párszor használatos kis eszköz) maszturbáláshoz, csak hogy ha már úgyis egyedül maradok egy hétre, akkor kicsit feldobjam a dolgokat. Most másodjára csinálok ilyet a kapcsolatunk során, és felvetődött bennem a kérdés, hogy ez tiszteletlenség a másik fél felé vajon? Arra gondolok, hogy használok időnként szexuális segédeszközt amikor egyedül vagyok, és ezt nem feltétlen kötöm az ő orra alá. Ezt úgymond úgy kezelem, hogy ez az én kis privát szférám a kapcsolatunkban. Egyébként ha kérdi, hogy kivertem-e amíg nem volt, természetesen elmondom neki, hogy igen. Cserébe viszont ezt csakis úgy csinálom, hogy a partneremmel való együttléteink ne lássák kárát (pl, 2-3 nappal azelőtt, hogy hazajön, már megtartóztatom magam).

Mit gondoltok, kell, hogy legyen emiatt bűntudatom?

2023. júl. 2. 21:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És 25/F
2023. júl. 2. 21:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét sok idő. Érthető, ha nem bírod ki.
2023. júl. 2. 21:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám hogy ez olyan dolog amit el kellene ítélni .
2023. júl. 2. 21:48
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Pár csak ellenkezo nemu lehet, megpedig hazaspar, a maszti tonkre teszi a kapcsolatot, bunos vetkes dolog. A homo hajlamot kezeltetni kell szakemberrel, mielott fajtalan szodomai sulyos bunbe esik valaki.
2023. júl. 2. 21:50
 5/19 A kérdező kommentje:

4-es: ha ez most poén, akkor haha. :D ha nem, akkor köszönöm, de nem kértem térítést, egy kérdést tettem fel.

Többieknek köszi :)

2023. júl. 2. 21:56
 6/19 anonim ***** válasza:
61%

Höh.

Az én asszonykám sehovásem megy mégis minden nap kicsapom vagy minden második nap vagy egy nap 5x ha úgy tartja kedvem!

Ha nem tetszik neki akkor kell ellene tenni.

De amúgy szarik rá szerintem, mert sosem esett még szó a maszturbálás róla 7 év alatt..

Ez olyan mint amikor szoptatni kell egy nőnek, amikor tele van az emlő le kell fejni.

Nálunk is hasonló férfiaknál a szitu csak ugye ez nem időszakos állapot, hanem az életünk nagy része így telik el...

Tőlem aztán senki se kérje, hogy álló répávall csata gólja nyáladzva a csinos lányokra mert neki nem tetszik, hogy kiverem XD...

Az, hogy Ehez még mást is használsz egyéni ízlés kérdése.

2023. júl. 2. 22:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy ha nem megy az együtlétek rovására, (márpedig ahogy írtad nem megy) akkor nincs ezzel semmi gond. Mások a szükségleteink, más a bio ritmusunk, a maszturbáció pedig nem számit megcsalásnak, szóval akkor miért ne?

Plusz egy kapcsolat nem arról szól hogy az ember a saját identitását eldobva csakis a párjának kell hogy megfeleljen. Egy egészéges kapcsolatban is van "én" idő és itt nem csak a masztizásra gondolok. Az ember ne mondjon le a hobbijáról, azokrol a dolgokról amik azzá teszik aki csak azért mert egy kapcsolatban él. Persze a fontossági sorrend változik, de nem szabad hogy az ember teljesen kiírjon az életéböl dolgokat. És ez igaz mindenéle kapcsolatra, legyen meleg, hetero vagy bármilyen.

Hagyni kell élni a másikat, és meg kell bízni benne, csak így fog egy kapcsolat hosszú távon működni.

Legalábbis szerintem.

Ja és mielött valaki félre értene, ezt mind zárt, két félből álló monogám kapcsolatra értem. De valszeg ezek a dolgok ugyan ugy érényesek a nyitott kapcsolatokra is, de ahhoz én nem értek. Mondjuk a hagyományoshoz sem. 😆

De elkanyarodtam a kérdésről.

A lényeg hogy szeritem nem gond ez, ha nem megy az együttlétek rovására.

Ő hogy áll ehhez a dologhoz amúgy? Zavarja?

2023. júl. 2. 22:20
 8/19 A kérdező kommentje:
6-os: akkor te látom sosem voltál szívbajos ezzel kapcsolatban. 😁 Én az egyik olyan eset után, amikor már éjszakai magömlésre ébredtem, akkor döntöttem el, hogy hagyom ezt az visszafogást, gyorsan kimentem a mosdóba és könnyítettem is magamon biztos ami biztos. Mert rohadt kínos erre ébredni. 😅
2023. júl. 3. 08:01
 9/19 A kérdező kommentje:

7-es: én is nagyon hasonlóan gondolodok, jókat írtál. Különösebben sokat nem beszélünk erről, én is tudom hogy ő szokott és ő is rólam, hogy szoktam csinálni amikor nem vagyunk együtt, nincs vele baja. Ami miatt talán kicsit bűntudatom lett, hogy a segédeszközről nem szólok neki. De úgy vagyok vele, hogy mivel ezt csakis akkor használom, amikor sokáig egyedül vagyok, ezért ez belefér abba, hogy úgymond privát dologként kezeljem. Végülis mindkettőnknek jó, mert nekem sokkal jobb élmény így a maszti, és mire hazajön kisimult vagyok, mert ezt a részét is ki tudtam élni a szexualitásomnak.

Sokat segített amúgy, amit írtál. 😁

2023. júl. 3. 08:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok

Ha értelmes az aszonypantid akkor akár vele is használható segédeszközt..

Néha szoktam plugot tolni a fenekemben és úgy szexelünk de csak ritkán.

Az a baj, hogy akkor hamar elsülök mert a prosztatám ingert kap...

Mégsem váltunk el emiatt.

Őt nem érdekli semmilyen segédeszköz csak a farkam.

És az mindíg bevethető akármennyit hokizok is.

Szóval ezért nem is téma ez nálunk.

Azért ne legyen bűntudatot mert valami neked jó!

Ezt felejtsd el!

Akkor legyen bűntudatod ha más nők iránt érdeklődsz.

Az tré ha kapcsolatban vagy.

2023. júl. 3. 08:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!