Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a maszurbálásról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a maszurbálásról a párotok tudta nélkül? Mindenről tudnia kell a másiknak?

Figyelt kérdés

Az van, hogy 3 éve kapcsolatban élek. Igazából nagyon jól megvagyunk a párommal, együtt élünk, a szexuális életünk is rendszeres, de mint mindenkinek, nekünk kettőnknek is különböző a szexuális étvágya. Amikor együtt vagyunk, soha nem nyúlok magamhoz, inkább neki tartogatom magam. Ez végülis nem nagy megerőltetés számomra, de volt már, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy tele lett a boxerem álmomban... Szóval nekem úgymond nagyobb az étvágyam ilyen téren, mint neki (nagyjából minden nap akarom). Egészen tizenéves korom óta számomra nagyon fontos a önkielégítés, egyszerűen ilyen vagyok, akkor vagyok kiegyensúlyozott, ha a párommal is vagyok együtt, és magamat is kielégítem időnként. A lényeg, hogy a párom a munkája miatt időnként el szokott menni itthonról 1-1 hétre. Na most én ilyenkor nagyon ritkán szoktam magamnak rendelni valamilyen olcsóbb segédeszközt (pl. Tenga egg, ami egy ilyen párszor használatos kis eszköz) maszturbáláshoz, csak hogy ha már úgyis egyedül maradok egy hétre, akkor kicsit feldobjam a dolgokat. Most másodjára csinálok ilyet a kapcsolatunk során, és felvetődött bennem a kérdés, hogy ez tiszteletlenség a másik fél felé vajon? Arra gondolok, hogy használok időnként szexuális segédeszközt amikor egyedül vagyok, és ezt nem feltétlen kötöm az ő orra alá. Ezt úgymond úgy kezelem, hogy ez az én kis privát szférám a kapcsolatunkban. Egyébként ha kérdi, hogy kivertem-e amíg nem volt, természetesen elmondom neki, hogy igen. Cserébe viszont ezt csakis úgy csinálom, hogy a partneremmel való együttléteink ne lássák kárát (pl, 2-3 nappal azelőtt, hogy hazajön, már megtartóztatom magam).

Mit gondoltok, kell, hogy legyen emiatt bűntudatom?

2023. júl. 2. 21:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az én párom történetesen srác, bár ez a kérdés szempontjából nem releváns. 😁 Egyébként én is egy ilyen plug-ot rendeltem most, még nem próbáltam. Ha jó élmény lesz, talán felvetem neki, bár őt is kevésbé vonzzák ezek az eszközök, én viszont szeretek kísérletezni... 😅
2023. júl. 3. 08:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Mások iránt pedig nem érdeklődöm, abszolút elkötelezett vagyok mellette.
2023. júl. 3. 08:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Eh bocsi nem néztem a kategóriát és magunkból indultam ki!

Mindenesetre a mondanivalóm lényegének ez szerintem nem változtat..

2023. júl. 3. 09:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Semmi gond, teljesen helytálló amit írtál így is. :)
2023. júl. 3. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így nincs miért lelkiismeret furdalásodnak lennie. De ha mégis van, akkor beszéld meg vele. Az alapján amit írtál, szerintem nem zavarná a dolog. Söt lehet még jól is esne neki, ha elmondanád, hogy mit érzel. Nekem legalábbis jól esne, ha tudnám hogy a páronak azért van lelkiismeret furdalása mert nem velem csinálja hanemegy müanyag cuccal. Jól esne hogy tudom ennyire fontos vagyok neki, hogy ilyen apróságokon idegeskedik. 😄 De persze megnyugtatnám hogy nincs semmi baj ezzel!

Ja és örülök hogy segíteni tudtam! 😄

7-es voltam.

2023. júl. 3. 11:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi, megfontolom, hogy majd beszélek vele erről. Nem sunnyogok egyébként előtte, csak gátlásos ember vagyok és ilyeneken is tudok aggódni. 😅 Köszi a válaszokat
2023. júl. 3. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A biológiai ösztön késztetéseket, működéseket nem kell elnyomni, legfeljebb társadalmilag elfogadott határok között kell tartani.
2023. júl. 3. 14:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Távollét esetén segíthet az internet. Ha nagyon kívántuk egymást, nálam is előkerült az eszköz(dildó), és a neten keresztül szeretkeztünk. Érdekes, jó játék.
2023. júl. 18. 22:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló a helyzet, nekem nagyobb a libidóm, párom hetente csak egyszer vagy kétszer kívánja, én naponta kiverem. Ritkán extrém helyzetet elmondok vagy meglátja a kidobott törlőkendőket és rákérdez. :D Érdekes, hogy ő szinte egyáltalán nem nyúl magához és nekem tartogatja magát. Vagyis a nyári összeköltözésünk óta kétszer nyúlt magához és ő elmondta. De az a kettő is úgy, hogy nélküle mentem elutazni. A hiányom hozta ki belőle. Nem impotens és nem aszszexuális, de kevésbé érdekli a szex.
2023. okt. 14. 18:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!