Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a maszurbálásról a párotok tudta nélkül? Mindenről tudnia kell a másiknak?
Az van, hogy 3 éve kapcsolatban élek. Igazából nagyon jól megvagyunk a párommal, együtt élünk, a szexuális életünk is rendszeres, de mint mindenkinek, nekünk kettőnknek is különböző a szexuális étvágya. Amikor együtt vagyunk, soha nem nyúlok magamhoz, inkább neki tartogatom magam. Ez végülis nem nagy megerőltetés számomra, de volt már, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy tele lett a boxerem álmomban... Szóval nekem úgymond nagyobb az étvágyam ilyen téren, mint neki (nagyjából minden nap akarom). Egészen tizenéves korom óta számomra nagyon fontos a önkielégítés, egyszerűen ilyen vagyok, akkor vagyok kiegyensúlyozott, ha a párommal is vagyok együtt, és magamat is kielégítem időnként. A lényeg, hogy a párom a munkája miatt időnként el szokott menni itthonról 1-1 hétre. Na most én ilyenkor nagyon ritkán szoktam magamnak rendelni valamilyen olcsóbb segédeszközt (pl. Tenga egg, ami egy ilyen párszor használatos kis eszköz) maszturbáláshoz, csak hogy ha már úgyis egyedül maradok egy hétre, akkor kicsit feldobjam a dolgokat. Most másodjára csinálok ilyet a kapcsolatunk során, és felvetődött bennem a kérdés, hogy ez tiszteletlenség a másik fél felé vajon? Arra gondolok, hogy használok időnként szexuális segédeszközt amikor egyedül vagyok, és ezt nem feltétlen kötöm az ő orra alá. Ezt úgymond úgy kezelem, hogy ez az én kis privát szférám a kapcsolatunkban. Egyébként ha kérdi, hogy kivertem-e amíg nem volt, természetesen elmondom neki, hogy igen. Cserébe viszont ezt csakis úgy csinálom, hogy a partneremmel való együttléteink ne lássák kárát (pl, 2-3 nappal azelőtt, hogy hazajön, már megtartóztatom magam).
Mit gondoltok, kell, hogy legyen emiatt bűntudatom?
Eh bocsi nem néztem a kategóriát és magunkból indultam ki!
Mindenesetre a mondanivalóm lényegének ez szerintem nem változtat..
Szerintem így nincs miért lelkiismeret furdalásodnak lennie. De ha mégis van, akkor beszéld meg vele. Az alapján amit írtál, szerintem nem zavarná a dolog. Söt lehet még jól is esne neki, ha elmondanád, hogy mit érzel. Nekem legalábbis jól esne, ha tudnám hogy a páronak azért van lelkiismeret furdalása mert nem velem csinálja hanemegy müanyag cuccal. Jól esne hogy tudom ennyire fontos vagyok neki, hogy ilyen apróságokon idegeskedik. 😄 De persze megnyugtatnám hogy nincs semmi baj ezzel!
Ja és örülök hogy segíteni tudtam! 😄
7-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!