Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arcképpel vagy anélkül hirdettek meleg társkeresőn?
Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 18:26
11/15 anonim válasza:
Arkép nincs kint, nem is küldök. Bi vagyok és nem szeretném, ha bárki megtudná csak úgy a profilok közt böngészve. Sokan benne vannak a vakrandiban is, és ott meg kiderül, hogy szimpik vagyunk-e. Nekem fontos, hogy ne legyen semmilyen nyoma a romeon, hogy fent vagyok.
12/15 A kérdező kommentje:
11: Ez érdekes. És sokan benne vannak így is? Nekem mindig kérnek képet 1-2 chatelés után.
2023. júl. 14. 20:17
13/15 anonim válasza:
Nem sokan, nyilván,ha lenne képem, többen lennének bizalommal felém. De inkább legyen ritkábban f.s.z bennem, minthogy lebukjak. Meg már van pár fix pasi, akikkel találkozok és nem kell mindig újakra "vadászni".
14/15 A kérdező kommentje:
13: Megértelek, igazad van. Örülök, hogy már vannak fix barátaid is, további jó kalandokat kívánok! :o)
2023. júl. 15. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!