Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha rámír társkeresőn aztán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rámír társkeresőn aztán hirtelen el kell utaznia az nem kamuszagú?

Figyelt kérdés

Kétszer is megtörtént, frissen regisztráltam Grindr-en.

Elvileg alkalmit is keres de ismerkedne hosszútávra is. Szimpi vagyok a képeim alapján, beszéltünk röviden és miután felajánlottam, hogy akár találkozhatnánk is az elkövetkező napokban személyesen, kiderült, hogy pont a minap megy nyaralni, nem tudunk személyesen beszélni.

Mi a francnak ír akkor?

Többször is történt velem ilyen. Nyilván most van a nyaralási szezon, de akkor is kamuszagúnak érzem.

2023. jún. 11. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is kamuszagúnak tűnik. Sztem jegeld, aztán ha annyira szimpi vagy neki, ír ha visszajön és felajánlja a talit. Ha pedig nem, viszlát :)
2023. jún. 11. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem feltétlenül. Van olyan barátom, aki pont akkor utazott el, amikor összeismerkedett egy lánynal
2023. jún. 11. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, de egyszerűen rövidre zárható a dolog. Okés, el kell utaznia, de akkor pattintsd át a labdát a térfelére mondjon ő időpontot amikor neki jó és össze tudtok futni! Ha mismákol nem mond semmit akkor tudod hogy kamus.
2023. jún. 11. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Friss grinderes profil, itt van a kutya elásva. Szokj hozzá, hogy tele van linkekkel, ne vedd túl komolyan az ottani embereket!Szerencsére a 4. pasi akivel személyesen találkoztam onnan, állandó partnerem lett, szóval csak kitartás és egy pici szerencse kell, hajrá!:)
2023. jún. 11. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy az. Nekem a kifogasok. Most annyi munkam van hogy nem érek rá. Persze fent van mindig. Szerelőnél van a kocsi. Vagy épp beteg a gyerek..😀
2023. jún. 11. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez csak egy a kifogások végtelen sorában...

Nyílvánvaló, hogy első nap jó eséllyel sikerül annyit beszélni, hogy szélsőséges esetben még az elköszönés is feladja a leckét.

Lehet a második nap is hasonló, amennyiben Te keresed a másikat.

Részemről ekkor jön a trükk, tekintet nélkül arra, hogy én kerestem meg, vagy engem kerestek meg. Ha közeledik egy A4es lap, minden partnerrel vagy kamussal közlöm, hogy egy, maximum kettő hét múlva találkozhatnánk és az első találkozón még nem törvényszerű, hogy előkerüljön a farok, az is elég, ha az illető előkerül és tényleges találkozásra képes, de addig bátran ismerkedjünk.

Ez szinte kivétel nélkül okés, de a trükk második lépése, a némasági teszt, azaz pár nap után egyszerűen nem írok rá, vagy nem köszönök be. Csajokkal szemben is egyenjogúság van, pasik között meg pláne, ezért várom, hogy ő is írjon, ne csak én indítsan meg mozgassam a diskurzust.

Ha eltelik legalább 3nap - maximum 1hét, miközben volt online akár többször is, akkor automatikusan helószia van, mert nem szeretem az egyoldalú dolgokat.

Ez a megoldás lehet drasztikus, de pont az a lényeg benne, ha én is akarok a másiktól valamit, megtalálom a módját, hogy írjak vagy ha közbejön valami, akkor halasztást kérek, de nem sunnyogok.

Ezzel hamar elfogy még egy megyényi Romeo is, cserébe nincs nagy kínlódás a chattel, nembeszélve arról, hogy ha esetleges találkozóig elkamuzza magát, amire szépen elfelejt eljönni megspórolható egy csomó hajtépés.

Úgyhogy, ha valaki akár valamit, legkésőbb 1-2nap és ír magától amennyiben online volt. Ha nem ír, akkor nem is akar semmit, csak a farkát veri mindenkori napi képadag begyűjtése után...

júl. 22. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!