Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Roma srácokkal milyen a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma srácokkal milyen a szex?

Figyelt kérdés

Én eddig 3 roma sráccal voltam és sajnos csalódás volt. Mindháromnak eléggé kicsi és vékony volt a farka és borotvált is.

Valamiért az a kép élt bennem, hogy a roma srácoknak nagy szőrös farkuk van, de nekem ez még nem jött össze. Izgatnak az építkezéseken dolgozó roma munkás fiúk, ez az egyik titkos "perverzióm" ha ezt annak lehet mondani.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak e téren?

2023. jún. 24. 09:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%
Én csak félig vagyok roma de uszodába látom hogy sasolnak. Igaz nem borotválom sűrű fekete. Akivel eddig voltam nem panaszkodott. Aktív vagyok.
2023. jún. 25. 08:57
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanolyan, tapasztalatból mondom. A különbség, hogy vannak sajátos jegyeik, és ez lehet vonzó valaki számára. Pl a barna bőr stb.
2023. jún. 25. 13:55
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
8as milyen lerakódás látszott rajta?
2023. jún. 25. 14:48
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
voltam pár roma pasival mert bejönnek, van ennek számomra valami extra vonzereje, ugye a sztereotípiák a társadalmi dolgok, volt akivel nagyon jó volt és a többségnek csak a szája nagy, de ugyan ez igaz a magyar pasikra is, csak a romák esetében még inkább megy a duma hogy hogy megleszek duma aztán maszatol pár percig és mikor kezdenék belejönni ő már el is ment. Akik pedig tudnak dugni azokkal nekem extrán jó volt a fent említett + izgalmi tényezők miatt
2023. júl. 11. 02:35
 25/29 Dzsaszi2 ***** válasza:
83%
Jó a roma srácokkal a sex.
2023. aug. 18. 12:23
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is volt roma pasim, semmivel nem másibbak mint a nem romák
2023. szept. 11. 12:24
 27/29 anonim ***** válasza:
82%
Nekem eddig csak negatív tapasztalatom van, hazugok, csalók, becstelenek.. Sajnos írom ezt "libernyákként" .. Remélem egyszer majd ez megváltozik, de szerintem a következő 20 évben, amíg még van esélyem élni, már nem következik be...
2023. szept. 11. 19:11
 28/29 anonim ***** válasza:
85%

Évezredek alatt sem változtak, ezután sem fognak.

2023. szept. 11. 21:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Romantikus, de nem biztos... D
2024. júl. 24. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!