Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma srácokkal milyen a szex?
Figyelt kérdés
Én eddig 3 roma sráccal voltam és sajnos csalódás volt. Mindháromnak eléggé kicsi és vékony volt a farka és borotvált is.
Valamiért az a kép élt bennem, hogy a roma srácoknak nagy szőrös farkuk van, de nekem ez még nem jött össze. Izgatnak az építkezéseken dolgozó roma munkás fiúk, ez az egyik titkos "perverzióm" ha ezt annak lehet mondani.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak e téren?
2023. jún. 24. 09:50
12/29 anonim 

válasza:

Szerintem csak trollkodik a 6-os. xD
13/29 anonim 

válasza:

Olyan roma-ntikus volt így vacsora előtt... :)
Szerintem ő válaszolta meg legjobban a kérdést és még rasszista sem volt.
16/29 anonim 

válasza:

Én eddig egyszer voltam roma férfivel és nekem is csalódás volt. Valami miatt (én is) azt hittem, hogy nagy szerszáma lesz, de egyáltalán nem volt az. Aztán az is elég meglepő volt, hogy azt mondta, hogy még soha nem próbálta azt a pózt, ami szerintem tök alap (a nő hason fekszik és párna van a hasa-medencéje alatt). Szóval többet nem fogom kipróbálni.
17/29 anonim 

válasza:

A romák mindenre rávehetőek, mert buták. Ha azt mondod dugjon tehenet mert az a divat, megdudja.
18/29 anonim 

válasza:

16 milyen nőről beszélsz? Ez meleg kategória!
19/29 anonim 

válasza:

Upsz, bocsi, elnéztem a kategóriát.
16-os voltam
20/29 anonim 

válasza:

18
Igen, most már látom. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!