Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen a szex a macisabb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zigglerziggler99 kérdése:

Milyen a szex a macisabb, testesebb srácokkal, férfiakkal? F28

Figyelt kérdés

Mindig is a vékony, meg az átlagos testalkatú fiúk voltak az eseteim, de egy kicsi részem kíváncsi arra, hogy milyen lehet a szex egy macisabb, testesebb sráccal, férfival.

Nektek van ilyen tapasztalatotok?

2021. márc. 3. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Sokkal jobban szeretem a testesebbet, a hideg ráz ha meglátom egy férfi bordáit, nagyon taszít.
2021. márc. 3. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a testalkattól függ, hogy ki milyen teljesítményt nyújt az ágyban, hanem az adott személytől. Amiben eltér, az a látvány.
2021. márc. 3. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nagyon jó. Isteni puha test, hurkák, pocak, mellek amikkel játszhatsz markolhatsz.

És a végén nagyon kellemes odabújni.

29f (macis 😜)

2021. márc. 3. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

3 - asnak nagyon igaza van, csodásan leírta, amit a macisokkal lehet.

Imádom a macikat :)

2021. márc. 4. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem rossz amúgy 😄 engem egyszer megdugott egy 35 körüli nagyobb darab pasi hasalós pózban, ahogy hasalt rajtam a nagy súlyával, esélyem sem lett volna ellenkezni vagy "menekülni" előle (eléggé vékony vagyok). Jó nagy volt neki így kicsit fájt is, a végén pedig belém élvezett gumi nélkül, az ellen sem tehettem semmit. Mielőtt írná valaki, egyikünk sem beteg.

23/passzív

2021. márc. 4. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Maszk nélkül semmi szex.
2021. márc. 6. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!