Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma srácokkal milyen a szex?
Figyelt kérdés
Én eddig 3 roma sráccal voltam és sajnos csalódás volt. Mindháromnak eléggé kicsi és vékony volt a farka és borotvált is.
Valamiért az a kép élt bennem, hogy a roma srácoknak nagy szőrös farkuk van, de nekem ez még nem jött össze. Izgatnak az építkezéseken dolgozó roma munkás fiúk, ez az egyik titkos "perverzióm" ha ezt annak lehet mondani.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak e téren?
2023. jún. 24. 09:50
1/29 anonim 

válasza:

Hetero nőként nekem egy roma volt, de annak nagy vastag volt. Igaz borotválta ő is, de azon lehet javítani.
2/29 anonim 

válasza:

Remélem soha nem tudom meg milyenek.
3/29 anonim 

válasza:

Egy volt, átlagos mérettel, nulla szexkultúrával.
4/29 anonim 

válasza:

Miért lenne nekik extra farkunk vagy bármilyen szempontból különlegesek ebben?
Amúgy ha jól tudom, India területéről származnak, arra pedig az átlagos méret kisebb.
6/29 anonim 

válasza:

Én elmentem egy roma lagziba ott volt két srác akivel jót szexelünk és nekik vastag nagy méretű volt. Nagyon szőrös. Egy gond volt hogy nem tisztálkodtak és rohadt büdös meg koszosak voltak. Aztán jót táncoltunk. Imádom a roma lagzi zenéket.
7/29 anonim 

válasza:

6. És ezekkel le is feküdtél? Aztán ne csodálkozz, ha elkapsz valamit.
Így te magad is igénytelen vagy..
8/29 anonim 

válasza:

Én ápolom mások miatt de engem felizgatott a szaga. Igazi f.sz szaguak voltak. Tudom sokan nem szeretik így. És nekik jó sötét színű volt látszott rajta a lerakódás. Nem kaptam semmit. Nem voltak némi betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!