Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már anál miatt aranyered?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már anál miatt aranyered?

Figyelt kérdés
(honnan tudom, hogy nekem van e? )

2023. jún. 19. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
2023. jún. 19. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az aranyér, ha egyszer kijön, brutálisan fáj és lehet érezni is, hogy kijött. Néha vérzik is.

Én pl. azért nem análozok soha nőként, mert tudom, hogy van aranyerem, néha ki szokott jönni és nem szeretnék kockáztatni. Szerencsére a párom nem igényli. Melegeknél nem tudom, van-e érdemi megoldás, elvileg léteznek műtéti eljárások...

2023. jún. 19. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom hogy nekem az van-e de nagyon ritkan kb evente 2x van olyan hogy wc utan van egy kis vér a wc papíron
2023. jún. 20. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Pedig járt már bennem méteres cucc és különféle fájdalmas plugok.
2023. jún. 21. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!