Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Orális szex veszélyei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex veszélyei?

Figyelt kérdés

Egy egyetemi évfolyamtársammal és a barátjával lehetőségem lenne orális kalandban részt venni. Rendes, igényes srác, a barátjával személyesen még nem találkoztam. Ti a helyemben belemennétek? Mik az orális szex veszélyei, amikre érdemes odafigyelni, milyen betegségek terjedhetnek esetlegesen?

22/F

2023. jún. 17. 21:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha gumi nélkül nem a számban fejezi be, akkor csökken a fertőzés esélye vagy teljesen mindegy?
2023. jún. 19. 17:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már az előváladékban is vannak mikróbák, ezért igazából mindegy.
2023. jún. 19. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, a gumiban való orális szexben mi az élvezet?

Az átlagos std teszt pedig nem szűr ki minden betegséget. Például a hpv-t sem, amit el lehet kapni szopás közben.

2023. szept. 26. 19:20
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Rengetegen ellenziktek a gumival valo szopast. Szerintem (tapasztalst) vekony gumit kell valasztani igy az erzes kb 80%-a a gumi nelkulinek.

Ennyi az ara annak, hogy nem kapjatok el valami betegseget. Szerintem megeri.

Volt par srac aki alkalminal inkabb nem vallalta be, hogy igy szopjon, ez van. Nekem az egeszsegem fontosabb mint az a 20%.

2024. febr. 7. 05:57
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

#14-es!

Egyetértek, hogy inkább gumival, mint hogy fertőzés legyen.

A 80%-ot hogyan érted?

Ha téged szopnak akkor 80%, vagy ha te szopsz akkor 80% amit érzel a száddal?

Milyen gumit érdemes használni aminek nem kellemetlen a szaga/íze?

2024. febr. 7. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

14-es vagyok. 80%-os erzes ha engem szopnak. Ha en szoptam az kb hasonlo annyi, hogy nincs íze (mint nelkule :-) ).

Mindenkepp jo minosegu ovszer kell, en erre a celra durex extra vekonyat szoktam valasztani.

Nyilvan valami olcso izesitett ovszerben borzaszto dolog.

2024. febr. 7. 20:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#14 Hogyan kell elképzelni egy ilyen együttlétet? A szoba két végében álltok addig, ameddig nem elég kemény a fasza, hogy felhúzzon rá egy gumit?

És mi a helyzet a csókkal, nyalással?

2024. febr. 29. 06:32
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

17-es. Inkabb mar allo farokkal es gumiban jojjon a talira. :-))

Komolyra forditva nyilvan a gumi azelott kerul fel mielott oralis dolog lenne. Csokolozni meg nem szoktam fiukkal.

2024. febr. 29. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!