Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ondó lenyelése orális szexnél nem veszélyes?
Sziasztok!
Mostanában egyre több az olyan ismerősöm, akinek már volt része orális szexben. Van olyan lány, aki első alkalommal le is nyelte az ondót. Próbáltam utánaolvasni neten, hogy nagyjából az emberek hány százaléka teszi ezt meg és hát... elég sokan.
Azonban nekem vannak itthon tiniknek szóló szakkönyveim, amikbe világosan le van írva, hogy az ondót lenyelni veszélyes, és bőven kimeríti a védekezés nélküli szex fogalmát, ugyanis szájon át könnyen el lehet kapni nemi betegségeket (nem is keveset, többségük pedig nem túl kellemes).
Ezenkívül, számomra ez elég gusztustalannak tűnik, nem is értem hogy várhatja el minden srác/férfi.(konkrétan az ondó lenyelésére gondolok) Rengeteg olyan lány/nő van, aki csak a párja kedvéért csinálja. Tudom, hogy párkapcsolat és megy az adok-kapok, de mióta törvényszerű az, hogy valami olyat cselekedj, ami neked rossz, de nem baj, mert a másiknak jó? Valaki segítsen, én vagyok hülye és prűd meg a könyvem írója vagy...?
Érveket, ötleteket, tapasztalatokat, élménybeszámolókat, véleményeket várok! (Lehetőleg szofisztikáltan!) Előre is köszönöm! :)
Van fogalmad róla, hogy az ondóban mennyi vitamin, ásványianyag, nyomelem, fehérje, különböző antioxidánsok vannak?
Ha minden nő lenyelné sokkal egészségesebbek lennének. Szerintem olyan tipikus női nyavajakra is gyógyír lenne mint pl a endometriozis, szerintem a megtermekenyulesre is pozitív hatással lenne, egy egész patika, sőt, inkább fizetnetek kellene nekünk férfiaknak, hogy ezt az isteni nedűt megkaphatjatok.
Komolyan mondom.
Akkor Alfa remélem Te is nyeled a vitamin forrást :D
Amúgy a kérdező leírta pl h van olyan lány ismerőse aki első alkalommal is. Na hát első alkalommal még aztán nagyon tudhatja h egészseges-e a másik. Lehet AIDSes, mert lehet az is 2 naponta másba dugja.
Szóval sztem egy normális kérdésre normálisan is lehetne válaszolni.
Ha a szádba veszed is elkaphatsz különféle nemi betegségeket.
Az hogy a pasi ondója a szervezetedbe kerül nem érzem veszélyesebbnek egy csóknál,egy nyálcserénél...mint bármilyen más testi érintkezésnél,váladék cserénél elkaphatsz bármilyen fertőzést,vírust,baktériumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!