Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ondó lenyelése orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ondó lenyelése orális szexnél nem veszélyes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában egyre több az olyan ismerősöm, akinek már volt része orális szexben. Van olyan lány, aki első alkalommal le is nyelte az ondót. Próbáltam utánaolvasni neten, hogy nagyjából az emberek hány százaléka teszi ezt meg és hát... elég sokan.

Azonban nekem vannak itthon tiniknek szóló szakkönyveim, amikbe világosan le van írva, hogy az ondót lenyelni veszélyes, és bőven kimeríti a védekezés nélküli szex fogalmát, ugyanis szájon át könnyen el lehet kapni nemi betegségeket (nem is keveset, többségük pedig nem túl kellemes).

Ezenkívül, számomra ez elég gusztustalannak tűnik, nem is értem hogy várhatja el minden srác/férfi.(konkrétan az ondó lenyelésére gondolok) Rengeteg olyan lány/nő van, aki csak a párja kedvéért csinálja. Tudom, hogy párkapcsolat és megy az adok-kapok, de mióta törvényszerű az, hogy valami olyat cselekedj, ami neked rossz, de nem baj, mert a másiknak jó? Valaki segítsen, én vagyok hülye és prűd meg a könyvem írója vagy...?

Érveket, ötleteket, tapasztalatokat, élménybeszámolókat, véleményeket várok! (Lehetőleg szofisztikáltan!) Előre is köszönöm! :)

2022. jan. 3. 20:15
1 2 3 4
 21/32 Gymnospermatophyta ***** válasza:
16: Semmi baj, nem történt semmi. :) Max annyi, hogy le lettem pontozva:DD
2022. jan. 4. 04:57
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

A válaszok megoszlanak.

Ki ezt gondolja, ki azt. Nálunk nincs ilyen gond, mert a párom olvasta egy külföli magazinban, hogy nagyon sok jótékony hatása van.

Ő szétkeni az arcán, és a homlokán. Meglepő eredmény született.

Eltűntek a homlokáról a kis apró pattanások, és az arcbőre is sokkal szebb, tisztább lett.

A szeme alatt is kisimultak a szarkalábak.

Egy 10-15 évet nyugodtan letagadhatna.

Ő most 45, a papírjai szerint.

2022. jan. 4. 23:07
 23/32 anonim ***** válasza:
Na tessék....mondtam!!
2022. jan. 4. 23:31
 24/32 anonim ***** válasza:
29%

Ez tényleg nem hülyeség, mert nemrég véletlenül megfogtam a tüzhelyen a lábast, elfelejtettem, hogy még forró a füle.

Szépen megégette a tenyeremet, pont a jobb kezemet.

A párom segített rajtam a szájával, és jó vastagon bekentük vele a megégett részt, egészen addig amíg jól be nem szívta.

Reggelre már sokkal jobb volt.

Másnap este megismételtük, és másnap reggelre teljesen elmúlt a fájdalom.

2022. jan. 4. 23:55
 25/32 anonim ***** válasza:
65%
Nem veszélyes, hacsak bele nem fulladsz.
2022. jan. 5. 12:14
 26/32 anonim ***** válasza:
86%

Orális szexszel is terjedhet nemibetegség, akár vérrel, akár ondóval.

Ha fix partnered van, ezen szerintem nem kell aggódnod.

Egyébként meg semmi sem kötelező.

2022. jan. 5. 13:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Tény s való, hogy az orális szexxel el lehet kapni nemi betegségeket. De szimplán attól, hogy a számmal kielégítem a másik felet elkaphatok dolgokat, akár lenyelem, akár nem. Az hogy ennek a kockázatát mennyire növeli a lenyelés, arról nincs a kezemben egy modern tudományos kimutatás. De önmagában "veszélyes" az orális szex. De a vaginális is az
2022. márc. 6. 00:31
 28/32 anonim ***** válasza:
62%

27: Megszületni veszélyes, mert biztos hogy belehalunk!

Ehhez képest egy kis fehérjedús szopcsi Isten ajándéka!:)

2022. márc. 6. 02:17
 29/32 anonim ***** válasza:
28. Ezzel nem is vitatkozom 😁
2022. márc. 6. 02:26
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Igen is veszélyes az orál is és az is ha lenyeled. Csak óvszerben kéne csinálni de rengeteg paraszt lenézni aki védekezik.

Csináld úgy ahogy neked jó, én fix hogy sose fogok gumi nélkül csinálni semmit.

2023. márc. 8. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!