Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ondó lenyelése orális szexnél nem veszélyes?
Sziasztok!
Mostanában egyre több az olyan ismerősöm, akinek már volt része orális szexben. Van olyan lány, aki első alkalommal le is nyelte az ondót. Próbáltam utánaolvasni neten, hogy nagyjából az emberek hány százaléka teszi ezt meg és hát... elég sokan.
Azonban nekem vannak itthon tiniknek szóló szakkönyveim, amikbe világosan le van írva, hogy az ondót lenyelni veszélyes, és bőven kimeríti a védekezés nélküli szex fogalmát, ugyanis szájon át könnyen el lehet kapni nemi betegségeket (nem is keveset, többségük pedig nem túl kellemes).
Ezenkívül, számomra ez elég gusztustalannak tűnik, nem is értem hogy várhatja el minden srác/férfi.(konkrétan az ondó lenyelésére gondolok) Rengeteg olyan lány/nő van, aki csak a párja kedvéért csinálja. Tudom, hogy párkapcsolat és megy az adok-kapok, de mióta törvényszerű az, hogy valami olyat cselekedj, ami neked rossz, de nem baj, mert a másiknak jó? Valaki segítsen, én vagyok hülye és prűd meg a könyvem írója vagy...?
Érveket, ötleteket, tapasztalatokat, élménybeszámolókat, véleményeket várok! (Lehetőleg szofisztikáltan!) Előre is köszönöm! :)
Nem gond szopni, és lenyelni!
Eki erre (még!) nem érez magától késztetést, az még nem érett szexuálisan.
" nem is értem hogy várhatja el minden srác/férfi "
Hát azt én se érteném, még szerencse, hogy nem várja el minden srác/férfi. :) Engem pl. hidegen hagy.
Szia!
Az orális szexről is kaphatsz el betegséget, ez igaz. Nyilván kell hozzá némi bizalom hogy idáig eljuss valakivel, és ha a másik fél nem él nagyon kicsapongó életét akkor kisebb az esély arra hogy komoly bajod lehet. Ettől függetlenül ajánlott mind két nem el évente egyszer szűrésre járni.
Illetve bár értem a problémád, de mire eljutsz valakivel az ágyig az is idő, és nyilván eddigre kialakul egy kép arról, hogy a másik mennyire válogatja meg a partnereit stb. Mert azért gumiban szopni még keveseket láttam, ahogy az itthon nem divatos nyalókendőt se alkalmazza egy pár se míg a másik nem lebegteti az orvosi papírokat. Így első körben a bizalomra épül ez a dolog, meg arra hogy a saját egészségéért megteszi az ember a legtöbbet.
Ami a lenyeles részét illeti, tőlem még egy partnerem se várta el, nem is szoktam mert rossz élményem van vele, és sosem volt ebből baj.
Menzán is kaphatsz ételmérgezést, a kúton vérhast, a villamoson Covidot, a WC-n gombát.
Ne egyél, ne igyál, ne utazz és ne szarj - és örökké élni fogsz!
Én férfiként azért vagyok a lenyelés mellett, mert:
1) Van némi szimbolikus jellege, hogy beletermeltem a szájába és ő engem annyira magáénak érez, hogy le is nyeli.
2) Elvonatkoztatva az 1)-es pontban írt pátoszoktól, milyen már, hogy utána megy köpni a csaj. Nem méreg a sperma, lenyeli, azt' viszlát. Én sem köpöm mindig oldalra a puncinedvet nyalás közben/után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!