Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e veszelye az oralis szexnek HPV esetén?
Figyelt kérdés
Tartos kapcsolatban élünk de kiderukt h hpv-nk van. az orvos azt tanacsolta egy evig óvszerrel vedekezzunk h elkeruljuk az oda vissza fertozodest. Oralis szexnek van veszelye? Ha igen mi?2017. dec. 7. 11:04
1/5 anonim válasza:
Ezt találtam:
"Sem a dohányzási szokások, sem az alkoholfogyasztás, sem pedig a szexuális magatartás (pl. orális szex) nem befolyásolták jelentősen az orális HPV-státuszt."
2/5 A kérdező kommentje:
nezelodtem neten es talaltam mindenfélét en is. igazan a kerdes arra iranyul van e valakinek személyes tapasztalata. amiota ezt tudom teljesen elment a kedvem mindenféle kozeledestol.
2017. dec. 7. 13:06
3/5 anonim válasza:
A dokit kellene megkérdezned,talán ő tudna biztosabbat mondani.
Elhiszem,hogy ez az egész kiöli a szenvedélyt az emberekből.
De,akkor elviekben orálozni nem tilos.
4/5 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt, mondjuk az is igaz h több alfaja van a hvp nek. Ezt egyszerű elkapni ha aktív szexualis életed van és főleg ha néha cserepes a párokat.
Egyeseknél teljesen tünet mentes. Nálam is az volt. Ha a barátnőmőn nem lettek volna tünetek meg sem tudtuk volna.
Kb 2 év után teljesen kiürült a szervezetunkbol.. azóta nincs gond. De mi ez alatt az idő alatt sem használtuk óvszert
5/5 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, mikor ismerik be végre, hogy mennyire elba52ták ezt. A HPV is olyan betegség, ami a mai táplálkozással hozható összefüggésbe. A vírusokkal ugyanis csak az epesav (valójában lúg) tudna elbánni, de az meg nem ürül, mert zsírok helyett olajokat zabálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!