Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex veszélyei?
Figyelt kérdés
Egy egyetemi évfolyamtársammal és a barátjával lehetőségem lenne orális kalandban részt venni. Rendes, igényes srác, a barátjával személyesen még nem találkoztam. Ti a helyemben belemennétek? Mik az orális szex veszélyei, amikre érdemes odafigyelni, milyen betegségek terjedhetnek esetlegesen?
Minden szexuális úton terjedő betegséget el kaphatsz ilyen módon is. Vagy használjatok gumit, vagy teszteljétek le magatokat előtte, vagy vállald az ezzel járó kockázatokat!
Ha lenne teszt eredmény, valószínűleg belemennék a helyedben. Ha a másik srác is szimpi.
2023. jún. 17. 21:59
3/18 anonim válasza:
Orális szexnél is elkaphatsz 1 csomó betegséget. De kb 0.000001% az esélye hogy tőlük elkapsz bármit is. Főleg ha nem szoktak mással lenni. Mondjuk olyan 3-as ahol csak orál van nem igen hallottam még:D. De ha bejön mindkét srác akkor rajta.
2023. jún. 17. 21:59
4/18 anonim válasza:
Ha itt kell kérdezned róla, akkor nyilván fingod nincs az egészről. Csak utólag magadon kívül senki mást ne hibáztass, ha mégis lesz nemkívánatos következménye.
2023. jún. 17. 22:02
5/18 A kérdező kommentje:
4: Van róla alapfogalmam, de a mai fiatalok (köztük a korosztályom) szexuális felvilágosultsága sajnos alacsony, és mivel nem vagyok infektológus, ezért kérdezek.
2023. jún. 17. 22:07
6/18 anonim válasza:
Csak nyugodtan,az egyetemisták többsége szopja-dugja egymást,némelyik egyetem gőzölög ...nemcsak a hallgatók miatt.
Gumi nem árt,akármilyen igényes is valaki, az nem garancia semmire.Akik kapcsolatban vannak,azok szopják egymást élesben,ez természetes.
2023. jún. 18. 06:14
7/18 anonim válasza:
Ha kaland akkor gumi. Azért beszédes szerintem, hogy Ő meg a barátaival kalandozni, akkor ezek szerint ők már rutinosak a dologban csak nem tudni, hogy ők is kikkel kalandoznak... Nem tudom én már nem hiszek a mesében. Igen tudom gumiban orálozni valakit kicsit fura de nekem ér annyit hogy utána nyugodtan alszom és még mandula gyulladást se kaptam. Az a baj, hogy ez orosz rulett, bármit el lehet kapni így is.
2023. jún. 18. 08:57
8/18 anonim válasza:
Mondjuk ha kiveri a száját a herpesz, akkor azért ne rakd bele a farkad...
2023. jún. 19. 15:24
9/18 anonim válasza:
Én csak gumiban szopnék, illetve csak gumiban adnám más szájába a farkam.
2023. jún. 19. 16:40
10/18 anonim válasza:
Mondjuk egy barátnak, akit régen ismersz és úgy tudod nem csapondó életvitelt folytat, annak lehet adni egy kis bizalmat, de szerintem nem gáz rákérdezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!