Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vonaton utazás közben milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonaton utazás közben milyen sztorijaid vannak, ami felizgatott téged?

Figyelt kérdés

Írd le részletesen.

Amúgy izgatónak találod a vonaton való utazást, mert lehet nézelődni, sok ember között tuti van, aki tetszik?

Szoktál is utazni vonaton?

2023. jún. 10. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nem vonat , hanem a HÉV egyik reggel, a szokottnál is nagyobb tömeg. Az ajtónak támaszkodva álltam abban a beugróban ahol az ajtó van és az oldalfalán levő kapaszokodóban kapaszkodtam. Előttem állt egy 18 körüli magas vékony és helyes srác. A második megállónál olyan tömeg szállt fel, hogy konkrétan felpréselődtek a túloldali ajtón az emberek, így a srácot akarta vagy sem, de rámnyomta a tömeg. Vagyis főleg a kapaszkodót fogó kezemre. A srácon egy kigombolt széldzseki volt és alatta egy poló, ezt nyomodott a kezemnek a hasa magasságában. Ő nem nagyon próbált ellentartani(vagy nem tudott), csak néha helyezkedett kicsit, de a legnagyobb nyugalommal utaztunk úgy hogy a hasa a kezemnek nyomodva csúszkált. Mivel a srác baromi helyes volt, ez engem persze felizgatott.

De sosem voltam olyan , ill. sosem szerettem, ha valaki ilyesmit kihasznál vagy valaki akarata ellenére tesz valamit, így most sem tettem semmit csak kapaszkodtam. De persze megfordultak gondolatok a fejembe, hogy mi lett volna ha a kapaszkodó picit alacsonyabban van... ugyanígy utaznánk e, vagy más vajon kihasználná e jobban ezt a szitut, pl simogani kezdené a hasát? És pl mi leet most az ő gatyájában ...? stb... De persze ezek csak gondolati szinten. A végálomáson eloszlott a tömeg, leszálltunk és ennyi...

2023. jún. 11. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a Kisvárda-Budapest vonalon szoktam utazni, és mindig látok valami kedvemre valót. Az gyakran előfordul, hogy megjelenik egy jó adottságokkal rendelkező, helyes srác, felteszi a csomagtartóra a bőröndjét, felemelkedik a pólója/pulóvere és pár másodpercig látni lehet a hasát, vagy épp behajol, akkor is lehet rövid ideig gyönyörködni. Semmiféle "kalandom" nem volt még vonaton, kizárólag bámészkodás. A legszebb emlékem az volt, mikor kettes ülésen ültem, előttem négyes ülés volt, és pont velem szemben ült egy magas, jóképű pasi, két nővel utazott. Útközben aludt, a lábait széttette, és tisztán kivehető volt a hatalmas csomagja, ahogy arra a nadrágja ráfeszült. Eléggé felizgultam a látványtól. 31/F
2023. jún. 12. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!