Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vonaton utazás közben milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonaton utazás közben milyen sztorijaid vannak, ami felizgatott téged?

Figyelt kérdés

Írd le részletesen.

Amúgy izgatónak találod a vonaton való utazást, mert lehet nézelődni, sok ember között tuti van, aki tetszik?

Szoktál is utazni vonaton?

2023. jún. 10. 13:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, izgató, lehet szemezni, meg nézelődni.
Nem érdekel, utazás közben senkire nem figyelek.
40 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%

A nyugatiból utaztam ujpestig 1 évig.

4 nő szólítot meg ezalatt..miközben én teló nyomkodó antiszoc

voltam.

Majd duma randi és mind a 4et megdugtam.

Am egyik se volt igazi.

Alibi munkahelyük volt.

Albiban vagy szállón laktak...

Szerencsétlenek ők.

Pina ez ok...de jön mellé a nyomora amiből nem kérek...hiaba jó vele dugni.

2023. jún. 10. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Tizenhat év körüli srácként utaztunk a családdal nyaralásból hazafelé, négyes ülésben ültünk. Egyre többen szálltak fel, zsúfolt lett a vonat. Felszállt egy középiskolás vagy egyetemista társaság, az osztályukból három srác melletünk állt meg.

Hármuk közül a leghelyesebb srác felnyújtotta a karját hogy megfogja a kapaszkodót. Ahogy nyújtózkodni kezdett, a póló alól elkezdett kilátszani a hasa, és a boxerének a szára. Nagyon helyes fiú volt, és jó nagy volt a hasának a felülete :D Ahogy ment a vonat, és himbálózott a teste, hol közelebb került hozzám, hol távolabb. Egyszer csak már szinte hozzáért a fejemhez a hasa, én meg oda–odapillantva nézegettem a srácot, meg a szexi hasát ahogy kilóg neki :D

Egyszer meg a HÉV-re szállt fel egy srác, a csaja, meg az anyja valamelyiküknek, hárman voltak egy négyesben, én álltam. A srác középmagasnál kicsivel magasabb volt, izmos, mokány típus, az arányaihoz képest "bazinagy", domborodó, puha hassal. Amikor megérkeztek az úticélhoz, felállt a srác, de a kapucnis pulcsija felgyűrődött, a nadrágja meg boxerestül lejjebb csúszott. Kilátszott a hája, ráadásul még tetkó is volt a hasán. Megmarkolta a hasát, megemelte, benyúlt a hasa alá, és megigazította a boxerét, feljebb húzta a nadrágot, majd a mozgástól remegő hasára visszahúzta a pulóver felgyűrődött részét, és indult az ajtó felé, hátat fordítva pedig a derekán lévő háj is kint volt :D

2023. jún. 10. 16:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán utazom vonattal, de múltkor mentem vele, Budapestről Füzesabony felé utazott egy rendkívül helyes srác, alig tudtam levenni róla a szemem, négyes ülésben ültünk átellenben. Még pár szót is sikerült váltani vele, nem sokkal leszállás előtt ráadásul velem szembe ült át az ablak felőli ülésbe.
2023. jún. 10. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Tegnap egy jó csaj ült a 4-esben a 294E-n. Nem vagyok fiatal...nem szeretem a kisebbséget, de jó kis csaj volt.
2023. jún. 10. 19:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Most itt a csajokat mellőzzük
2023. jún. 10. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

oda-vissza nézelődés azért mindig megy, illetve a kalauzok között is lenne szerintem vevő egy kis mókára.

1x a "jó" kis budapest-cegléd vonalon hajnalban volt több is, bár akkor ezt nagyon nem éreztem jónak, most feláll a farkam visszagondolva... :D kb 15 éve, hajnali vonat, ami vagy záhony, vagy szeged felé megy, de cserébe személy és mindenhol megáll, akkor még kamera nélküli, ezeréves fülkés kocsik. én 20 évesen valami buli után haza monorig, zuglóban beül mellém egy fiatalabb, de 2x akkora cigánygyerek. ferihegy után jött a tesó hányóravan, adjam oda neki a telómat, mondom azt biztosan nem, mit csinálsz, ha nem, megkéselsz? csak mondogatta, erre benyögtem, hogy találj ki mást, amivel továbbmész... kiröhögött (és sztem komolyan sem gondolta), hogy sz_opjál le... én meg nyugodt arccal, h oké, itt v a gusztustalanabb wc-ben? kivételesen volt sötétítő a függönyön, elhúzta és szerencsére egy vecsés-kertekalja - üllő szakaszon sikerült is a dolog, aztán továbbment vélhetően mást lehúzni.

2023. jún. 11. 08:12
 7/12 A kérdező kommentje:
legalább jól nézett ki?
2023. jún. 11. 08:46
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
ha ez a 7-eshez szól, akkor azért egyből szarul éreztem magam, fogat mostam otthon elég sokáig, de amúgy igen: vmiért bejönnek a hasonló fiatalabb srácok. mindenfajta rasszizmustól mentesen, de az a fajta cigánygyerek volt, aki minden sport nélkül g*ciizmos és amúgy jóképű is volt. (cserébe 30 felett már lehet, hogy óriási hassal és családjával ballag monoron v a környéken)
2023. jún. 11. 08:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyébként van egy olyan érzésem, aki ezt a sz....le kötőszót másik férfinak emlegeti, azok lényegében vevők a dologra. Aki undorodna ettől nem mond ilyet
2023. jún. 11. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

10: akkor a lakosság egy nagyobb része?

volt korábban a családomnak nagyon vidéken kocsmája, én is besegítettem és a "mi van veled, sz*pd ki a f*szom" kb kötőszó volt két nem túlművelt ember koccintását megelőzően. :D szerintem ez nem utal feltétlenül a cselekvésre is. bár az is igaz, h főleg kisebb közösségben / piásan bőven benne van ez is a pakliban kötőszótól függetlenül :D

2023. jún. 11. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!