Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, ti szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, ti szoktatok egymással utazni? Nagyon meredek lenne elhívni egy pár napos utazásra ezt a srácot?

Figyelt kérdés

Most ez nagyon random dolog lesz amit írok, de őszintén nincs olyan igaz barátom, akivel szívesen elmennék pár napra mondjuk Olaszországba. Van egy srác viszont, akivel korábban randiztunk, nem lett belőle semmi, de heti szinten beszélünk egymással, csak mivel nem egy városban lakunk, a személyes talikra havi egyszer kerül sor, vagy néha ritkábban.

Nagyon meredek lenne szerintetek megkérdezni, hogy lenne-e kedve jönni?

Persze itt felmerül, hogy mi van ha az út során egymásba szeretünk, és a távolság miatt ez csak még jobban fájna később.

Azt tudom a srácról, hogy amióta szakított a barátjával - kb. két éve - nem ment sehova Magyarországon kívül. Én pedig szeretek utazgatni, de nyilván szórakoztatóbb, ha van kivel menni.

2023. márc. 20. 10:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Balcsihoz szoktunk menni sátorozni. Szerintem tök jó,miért ne mehetnétek?
2023. márc. 20. 10:33
 2/18 A kérdező kommentje:
Es ez egy randipartner volt vagy ki? Mert nalunk ez nehezito tenyezo. En mar tulleptem rajta, de nem vagyok biztos h o hogy erez irantam. Meg talan en kicsit oszintebben tudok vele beszelni azt erzem
2023. márc. 20. 10:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy jó ismerős srác,nem köt hozzá érzelem.
2023. márc. 20. 10:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok országban nyilván már csak azért is jobb menni, mert ott szabadabban meg lehet élni valamit, nem ciki annyira megfogni a kezét nyilvános helyen stb.

Azért ebben a helyzetben ha barátként mentek, úgy is ok, de ha lesz valami kaland, úgy is, viszont ha komolyabbra fordul a dolog, nos, akkor el kell gondolkozni, mert havi egy találkozás szerintem elég kevés, akkor talán célszerűbb lenne egymáshoz közelebb költözni. Nem feltétlenül egyből össze, bár ti tudjátok majd.

2023. márc. 20. 10:41
 5/18 A kérdező kommentje:

Mert erzem rajta, hogy o is szivesen menne, ha lenne kivel, csak o nem annyira onallo mint en, hogy csak megveszi a jegyet aztan utazik. Sztem ha en ugymond felkarolnam, akkor jonne. De akkor meg lehet o sokkolodna, hogy biztos en nyomulok megint, es ramnyomna az egesz felelosseget.

Nekem meg nyilvan jobb, ha van mellettem valaki. Utaztam mar tobbszor is egyedul, feltalalom nem errol van szo.

2023. márc. 20. 10:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen idegen sráccal is mentem már nyaralni a Balatonra, előtte csak messengeren beszéltünk. Jó volt, életem egyik legjobb élménye. Megismételném. Szóval ebből kiindulva nyugodtan kérdezd meg a srácot, elmenne-e veled.
2023. márc. 20. 11:05
 7/18 A kérdező kommentje:
Csak ott picit mas a szitu, nem? Mert ott nem volt erzelmi kotodes elotte. A mi esetunkben volt, es emiatt gondolom ezt ennyire tul.
2023. márc. 20. 11:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menjetek együtt.

Ha csak baráti utazás lesz, akkor is jót tesz mindkettőtöknek!

2023. márc. 20. 11:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el, pláne ha örülne egy ilyen utazásnak, csak egyedül nem mer menni. Ha pedig bármi érzelmi, esetleg testi dolog történne közben, az két ember döntése lesz, közös a felelősség.

Itália, Toszkána, Capri, szerelem... engem is vihetne valaki. :)

2023. márc. 20. 11:35
 10/18 A kérdező kommentje:

Lehet nagyon tulagyalom ezt, meg nyilvan nem en fizetnem a srac reszet. Szimplan lehet, hogy probalja velem minimalisra redukalni a kapcsolatot, mert meg viszonylag friss ez az elmeny koztunk, hogy nem folytattuk az ismerkedest kapcsolat iranyaba, hanem megmaradtunk baratnak inkabb. Aztan attol tartok ha nemet mond, utana mar baratkent sem tartana velem a kapcsolatot. Pedig egy utazas valoban jot tehetne a baratsagunknak. Csak ha meg kozben neki alakul valami uj srac, akkor az megint kinos, hogy velem utazgat..Nyilvan ez ram is ervenyes. Remelem vilagos a dilemmam.

O egyebkent nagyon kapcsolat parti, en sokkal nyitottabb vagyok baratsagokra is. Szoval ha valakivel nem jon ossze kapcsolat,akkor szivesen "megtartom" baratkent is. Plusz vele eleg sok melyebb temarol is tudtam beszelni, pl arrol, hogy pszichologushoz jarok szorongassal, olyan temakrol, amikrol azert nem mindenkinek meselek.

2023. márc. 20. 11:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!