Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti szoktatok egymással utazni? Nagyon meredek lenne elhívni egy pár napos utazásra ezt a srácot?
Most ez nagyon random dolog lesz amit írok, de őszintén nincs olyan igaz barátom, akivel szívesen elmennék pár napra mondjuk Olaszországba. Van egy srác viszont, akivel korábban randiztunk, nem lett belőle semmi, de heti szinten beszélünk egymással, csak mivel nem egy városban lakunk, a személyes talikra havi egyszer kerül sor, vagy néha ritkábban.
Nagyon meredek lenne szerintetek megkérdezni, hogy lenne-e kedve jönni?
Persze itt felmerül, hogy mi van ha az út során egymásba szeretünk, és a távolság miatt ez csak még jobban fájna később.
Azt tudom a srácról, hogy amióta szakított a barátjával - kb. két éve - nem ment sehova Magyarországon kívül. Én pedig szeretek utazgatni, de nyilván szórakoztatóbb, ha van kivel menni.
Azt megkérdezhetem hány évesek vagytok?
De szerintem egy utazás az jót tenne nektek. Lenne egy közös élmény. Meg kiderül, hogy lesz e kapcsolat vagy marad a barátság.
A pizzát kihagytam, az is lényeges. :)
(9-es)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!