Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Hogy reagáltok ha valaki néz titeket valahol és érzitek hogy "úgy" néz?
Ha nem tetszik és "úgy" néz, akkor szimplán csak arrébb megyek, vagy nem törődök vele.
Ha bejön és úgy néz... Na hát olyan még nem volt, mert sose jövök be azoknak akik nekem tetszenek xd
Mindenesetre akkor valszeg odamennék hozzá és felvenném vele a kapcsolatot... bár eddig ilyet csak filmekben láttam :'D
Nem nagyon szoktam analizálni másokat. Egyszer volt villamoson egy eset, amikor egy srác nagyon bámult. Fél szemmel láttam, aztán már kiváncsi voltam, hogy ugyan mit néz rajtam. Felé néztem és szemeztünk egy 10 másodpercet. Aztán zavarában már kinézett az ablakon. :D Vicces volt. Rajta láttam, hogy szimpátiával néz.
Legtöbbször ismerőseim hívják fel a figyelmet, ha valaki nagyon néz/nézett. Nekem igazából fel sem tűnik, meg nem is érdekel annyira, ezért nem is foglalkozom ezzel. Általában mindenki magából indul ki, ezért ehhez is így szoktam állni. :D Mivel engem nem érdekel, hogy ki néz, ki nem, ezért úgy gondolom, hogy mást sem, így nem is foglalkozom az egésszel. Felőlem verhetné is valaki előttem a farkát, valószínűleg azt sem venném észre. Ha meg igen, akkor max annyit gondolnék, hogy kicsit elmentek otthonról.
Ha nem tetszik, akkor egyszerűen csak figyelmen kívül hagyom, “hadd nézzen” .
Ha tetszik, akkor néha - néha odapillantok, rámosolygok esetleg. De semmi több, mert nem vagyok olyan bátor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!