Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagáltok ilyen szituba?
Pár napja a kispesti uszodában voltam a strandon. Szerintem kicsit látszik rajtam hogy meleg de nem a hangom vagy a mozgásom. Egyszerűen azt érzem, hogy valamiért átjön.
Lehet tévedek. Na a lényeg, hogy mikor a végén elmentem zuhanyozni bejött egy tini srác is. Olyan 16-18 körüli.
7 zuhany van asszem a zuhany részen. Mind üres volt. Ő mégis a velem szembe esőt választotta.
Elkezdett zuhanyozni a fürdőnadrágjába. Én hajat mostam de meztelenül mert nem zavar ha látnak hisz fiúk vagyunk meg a sarokba esett a zuhany amit választottam, stb.
Míg fürödtem nem tudtam nem észrevenni ami történik. A srác nézte a farkam és verte a farkát a nadrágba. Néha úgy fordult hogy lássam.
Sokkolt a szitu, mert nem jártam még így. Mármint értitek. Mikor rám nézett és úgy verte akkor álltam a tekintetét egy darabig de aztán inkább befordultam. Nem tudom mi történt velem de befagytam.
Agyaltam, hogy meleg-e vagy csak kanos vagy hogy mi is van? Szerintetek meleg volt? Bevallom annyira nem számítottam erre, hogy az egésztől tök zavarba jöttem.
És nem szoktam semmitől zavarba jönni szerintem de ez meglepett.
Átmentem volna, hogy verjük egymásnak.
Persze a valóságban lehet én is lefagyok.
Lefagytam volna tuti
Húztam volna el.
Vagy odamegyek rásozok egyet a farkára, és tövig benyomom a szájába a farkam csak hogy fuladozzon ha nem nagy darab.
Utolsó :huha ez egy kicsit erős
😁😁🤪🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!