Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romeo vagy Grindr?
Használtam már régebben (kB 2 éve) mind a kettőt, de kíváncsi vagyok, hogy milyen a jelenlegi helyzet? Annyit hallottam, hogy mostmár a Romeo is olyan lett, hogy fizetni kell azért, hogy meg lehessen nézni több srácot. Én fizetni biztos nem tervezek, mert szerintem annyit nem ér meg ez...
Ti melyiket preferálnátok az alapján, hogy hol tudtatok több emberrel találkozni, több embert megismerni? És most itt nem szűkíteném le arra a kört, hogy feltétlenül csak alkalmi, vagy csak komolyabb célokkal találkoztatok, hanem általánosságban hol jártatok nagyobb sikerrel?
Most csak ez a 2 app játszik nálam, mert a Tinder nekem nem nagyon jött be, azt most nem szeretném újra letölteni, és a többin meg azt tapasztaltam, hogy kevesebben vannak fent.
Főleg a fiatalabbak véleményére lennék kíváncsi, de bárki leírhatja a tapasztalatait, szóval írhattok kort is.
Nem baj az.
Egy jó hapsiért fizetni kell.
Így most már legalább komolyabb lesz egy kicsit.
Ez így van.
Ha szép vagy, jól nézel ki, mondhatni, hogy majdnem 10 pontos vagy, akkor megy, az ismerkedés bárhol, bármikor.
Bármelyik oldalon fizetség nélkűl is, heteróként is, és másként is.
Na igen, ott a pont a 12/13-asoknál! Épp ezzel van a baj, hogy én elég messze vagyok a 10/10-től, mondjuk úgy a 3-4 között mozgok, attól függően, hogy milyen napom van.
Ebben pedig az az irónikus, hogy csak a 9-10-esekhez vonzódok, úgyhogy nem csoda, hogy semelyik appon se ment eddig az ismerkedés...
A Tinderrel is az volt a bajom, hogy akárhányszor letöltöttem, hiába jött elvileg fél nap alatt 99+ like, (ami nagy valószínűséggel kamu, csak rá akarják venni az embert, hogy vegye meg a goldot), én egy hét alatt kB jobbra húztam 50 embert, ebből vagy 10-el volt match, amiből a fele nem is volt hajlandó írni, a többi meg rövid idő után ghostolt, vagy naponta/kétnaponta odalökött 2-3 szót.
Szóval jah, akkor igazából mindegy is... (:
Valószínű, hogy magasan vannak az igényeid kérdező. Ezzel egyébként nincs baj, én is ilyen vagyok, csak sokkal nagyobb kitartás kell ahhoz, hogy olyan srácot találj, aki tényleg tetszik és te is neki. Idővel jönni fog. Volt olyan időszakom, amikor olyanokkal találkoztam akikhez egyáltalán nem is vonzódtam, de elkeseredett voltam. Nagyon megbántam. Aztán valami csoda folytán olyan fiúkat is megkaptam, akikről régen csak álmodoztam. Jó, lehet ezen segített, hogy elkezdtem edzeni és jobban néztem ki. Egy jó test a melegeknél elég mérvadó tényező.
Tinderen a 99+ kedvelés nem kamu, csak csupa olyan srácok, akiket balra húztál.
Ha tényleg 3-4-es vagy, akkor én a helyedben mindenképpen elkezdenék foglalkozni a testemmel. Csak előnyei vannak az edzésnek, sok mindent megváltoztat. A heteró srácok is főként azért edzenek, hogy jó nőket kapjanak meg.
15.
Ez így van.
Én heteró férfi vagyok, leadtam 25 kilót, egészségem, megjelenésem rendben.
Mondjuk sajnos így sem jőn össze semmi, de nálam meg az a baj, hogy 5o+-os vagyok.
Az viszont biztos, hogy jobb kinézettel, nagyobb az esély.
Heteróként is, és melegként is.
Ezért nem adom fel én sem, mert bízom abban, hogy bármikor történhet valami.
Sziasztok!
Én próbáltam mindkettőt, biztosan lehet mindkét helyen sikeresen ismerkedni - bőven vannak emberek.
De ismerkedni bárhol lehet, sokan írják, hogy itt is. Szerintem azért ez ennél bonyibb, de kitartással biztosan sikerülhet.
:)
Köszi a biztatást #15-17, de sajnos a jó testtel nem megyek semmire... Már 3 éve edzek, és egész ki vagyok pattintva, de ez konkrétan semmit sem ér.
Azt vettem észre, hogy manapság sokkal fontosabb a melegeknél a magasság, mint az hogy milyen teste van a srácnak. Inkább választanak egy duci 195 centiset, mint egy szálkás 180 alattit. Az a baj, hogy én eléggé alacsony vagyok, és aktívkent ez baromi nagy hátrány, mert a legtöbb embernek, aki bejön nem vagyok elég. Szóval hiába edzek én is, és látszik is az eredménye, a magasságomon nem tudok változtatni... :/
Aztán a másik meg, hogy a fejem se túl vonzó, aztán azzal se nagyon lehet mit kezdeni a skincaren kívül.
Szóval örülök a lelkesítésnek, az edzést mindenképp folytatom továbbra is, mert a mentális egészségemnek is jót tesz, de sajnos nem leszek tőle 4/10-nél több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!