Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg társkeresőkön (Romeo, Grindr) tapasztaltam, hogy az olasz pasik, hozzánk képest sokkal többen keresnek párkapcsolatot. Ti is így látjátok? Mi ennek az oka?
Magyarok megverni :D ? Hol? Magyaroknak csak a szája nagy. Nyilván nem agresszív tömegekre gondolok most, de egyedül egy ember nem fog senkinek neki menni, mégha a szája nagy is. Jártam sokat ki egy időben Szerbiába. Na ott az emberek (nők,férfiak) agresszívak. Ott előbb vágnak pofon és csak utána kérdeznek. Azért a magyarok nem ilyenek. :D Nyilván ez a primitívségre utal, de a szerbek egyébként is sportos dromedál emberek. Magyarok meg kövér disznók.
Én úgy tapasztaltam, hogy olyan környezetben lehet tartós párkapcsolatot kialakítani melegként, ahol a családtagok tudják a gyerekükről, hogy az és azt azért el is fogadják. Nálam pl ez van szerencsére, így nem tartok szülők, tesó reakciójától többé. Míg nem tudták, addig meg k*rvára paráztam, hogy mi lesz, ha kiderül. Így már azért jóval könnyebb az életem. Szóval sokat számít, ha szülők támogatják a gyereküket, csak sajnos ez ritka. Mert a sok lelki frusztált szülő is azzal törődik, hogy mit mond a szomszéd, ahelyett, hogy a gyereke boldogságát tartaná prioritásnak. Ha már gyereket csináltak, akkor az lenne a követelességük, hogy támogatják a boldogságát. Bár ehhez nyilván kell egy bizonyos érzelmi és értelmi intelligencia is. Amit bárki tud fejleszteni bármilyen korban, csak "nincs idejük" rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!