Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként mit gondoltok az aszex pride-ról?
Figyelt kérdés
Én meleg vagyok, és jelenleg nagyban nyomom ezt a politikai korrektséget.
Azonban eléggé meglepett, hogy az idáig egységes pride-tól most külön vették az aszex csoportot. (Ami amúgy nem is pontos név lett, mert az aromantikusok is beleszámítottak).
Továbbá, a heteróknak továbbra sincs felvonulások. Pedig ezután már ténylegesen érvelhetnének mellette. És kicsit félek, hogy az aszex felvonulás egyeseket arra fog felindítani, hogy a többi lmbt csoportnak is külön-külön eseményeket rendezzenek.
2023. máj. 31. 16:01
11/11 anonim válasza:
Különös érzékkel megtalálták azt az egyetlen embert a közösségükből, aki többet ártott az egész aszex közösségnek a beszédével, mint amennyit használt. S. Viktória beszéde szégyenteljes és iszonyú kínos volt. Nem lett volna szabad mikrofon közelébe engedni őt. Csordultig volt frusztráltsággal, haraggal és gyűlölettel. Ez így egyáltalán nem célravezető. Másrészt én nem értem, hogy konkrétan miben sérülnek az aszexuális emberek jogai, amiért külön kellene vonulniuk. Ha így folytatják, nem lesz ez hosszú életű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!