Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként miért viszolygok ettől az egésztől?
Nem kötelező intim képeket cserélni ha ez a gond.
Úgy is lehet találni alkalmit vagy kapcsolat félét,szerintem még jobban.
Magadat kell elsősorban elfogadnod ,aztán mindenki mást.
Az undort tedd félre,és koncentrálj magadra.
3as vagyok. Mért pontoztatok le? Nem heterot aksrok belöle csinálni, én is meleg vagyok.... Kérdésem arra irányult, hogy önmagát nem tudja elfogadni (azt hogy meleg) vagy csak maga a képcserélgetős, magamutogatós részét nem tudja feldolgozni?
De még egyszer elolvasva a kérdést ugy jön át végülis hogy maga a kép sere az ami visszataszító neki.
Szerintem ez olyan mint amikor egyesek maszti után szégyen érzettel küzdenek. Idővel elmúlik, amikor rájön az ember és elfogadja hogy nincs eben semmi szégyellni való.
Két lehetőséged van kérdező. Vagy hagyod a dolgot és nem csinálod vagy csinálod és idővel elmúlik az utána lévö érzés.
Mind a kettö elfogadható dolog, elvégre a te döntésed. Nem kötelező ilyen dolgokba belemenni, lehet ugy is ismerkedni, hogy nem küldesz mindenféle fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!