Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes fiúk miért kozmetikázzák ennyire a szemöldökeiket? Én viszolygok tőle. Ti hogy vagytok az ilyen szemöldökökkel?
2021. febr. 27. 04:23
1/10 anonim válasza:
Nem mindenki szereti az összenőtt, ápolatlan nagyon vastag szemöldököt férfiakon. A videón lévő srácoknak nincs is durván formázva szerintem. De nem vagyunk egyformák. Szerintem amíg nem rohadt vékony vagy ívelt addig szerintem nem gáz.
2/10 anonim válasza:
Ha természetesnek tűnik akkor nem zavar a dolog, de alapvetően nem szeretem ha valakin feltűnő hogy kozmetikázza a szemöldökét. Az hogy ne egy szemöldöke legyen valakinek hanem 2 teljesen megértem ha kiszedi.
3/10 anonim válasza:
Ez még nem is olyan rossz. Nekem az a halálom, amikor teljesen nõi formára szedetik ki. Tudod ez a tipikus vékonyodik a halánték felé meg ráadásul ívelt. Olyankor megkérdõjelezem a kozmetikus szakértelmét.
4/10 anonim válasza:
én sem jókedvemben szoktam csinálni, azért két szemöldök jobb mint egy
de annyira feltünően és sem kozmetikázom cask épp annyira amennyire kell
egy férfi is lehet igényes akár iylen szempontból is :)
5/10 DominikX válasza:
És ezen mi nem feltűnő? Nyilvánvaló, hogy ki van szedve.
6/10 anonim válasza:
Én csak középen szedem ki, hogy ne legyen összenőve, de attól még dús férfias marad.
7/10 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy az igénytelenség is gáz, viszont a túlzott igényesség is. Mindkettőnek az oka általában a rossz lelki állapot. Aranyközéputat kell megtalálni. Persze ez mindenkinek a saját döntése.
8/10 anonim válasza:
Bizony egyik szélsőség sem jó.
Ez a srác szerintem már a feltűnő kategória. Meg nekem amúgy sem jön be.
De az is taszít ha valaki full igénytelen.
Középen én is kiszedem, de egy alkalom kb 3 percet vesz el az életemből.
9/10 anonim válasza:
Legyen szedve, de úgy, hogy természetes legyen
10/10 anonim válasza:
En nem jarok de kene. Sokáig csúfolt is valaki miatta. Nem tul szep ha a ket szemoldok kozt is van meg ha nagy vagy sok szemoldokod van:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!