Mik ezek a szemöldökök?
Figyelt kérdés
Ma párommal sétálunk egy plázában, és sz összes fiatalnak konkrétan rajzolva volt a szemöldökük. Ez milyen divat?😂😂#lány #Szeöldök
2017. dec. 12. 18:26
1/8 anonim válasza:
már az retro am a plaza cicáknak szokott mindenből mü lenni
tehát szolis bõr mű mell mű köröm mű szempilla mű haj póthaj mű fogak kifehérítve
hát mindnebõl mű van a szemöldökből meg pláne az ilyeneknek
2/8 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy rajzolva? nem volt szemöldökük, és szemcerkával vissza volt rajzolva?
3/8 anonim válasza:
csak azért kérdezem, mert a fiataloknak -nekem is- általában szemöldökporral, vagy valami ilyesmivel van "kipótolva" a szemöldöke. Nem nagyon látok olyat, aki rajzolná.
4/8 anonim válasza:
látod bezzeg ha a könyvtárban vagy a piacon sétálgattál volna nem így lenne. ha zavar a rajzolt szemöldök látogass inkább oda.
5/8 A kérdező kommentje:
Jajj nem zavar utolsó,Isten ments!! Mókázok rajta, én azokat a szemöldökről beszélek, amik konkrétan látszik, hogy szemcerkával meg van rajzolva, istenem milyen szép.is egy szőke hajú lány fekete rajzolt szemöldökkel. 😂😂😂 jah és én is lány vagyok.
2017. dec. 13. 14:28
6/8 anonim válasza:
tessék megint lepontoztak
mintha nem tetszene a valóság
jah mű nő kolekciót bővítve manapság még divat az időseknél a botox ráncfelvarrás
fiataloknál meg felfújt száj mint egy virsli meg divat még a villantós ruhák amibõl az implant segg meg mell villan persze ha megnézed kikérik maguknak
na most műlányok mehet a pontozás
7/8 anonim válasza:
Ahogy írtad az ilyen nők után forgolódnak (nem mindenki), akkor nem kell meglepődni, hogy egyre több van a "mű" nőkből. Amúgy azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál, gondolom..
8/8 anonim válasza:
dehogynem az a válaszom hogy a mű nőkre jellemző az ilyen szemöldök
forgolódnak utánuk de kb olyan mint az agyon szteroidozott férfiak szóval mű az egész de megnézik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!