Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként mi okoz nektek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként mi okoz nektek a legnagyobb nehézséget az életben?

Figyelt kérdés

Csak azokat a számotokra nehéz élethelyzeteket, eseményeket figyelembe véve, amik közvetve vagy közvetlenül a melegségetekhez, a másságotokhoz köthető.

Pl. család/barátok elfogadása, társkeresés nehezebb, munkahelyei szituációk, munka keresés, család alapítás, örökbefogadás, nyilvános megjelenés, beszólasok miatti depresszió

2023. máj. 4. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az aranyér.
2023. máj. 4. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Kórházban nem adtak felvilágosítást Élettársam állapotáról, mert nem vagyok családtag, csak anyának akivel 5éve nem beszélt.

Semilyen támogatást nem tudunk igénybe venni.

Kézenfogva menni az utcán öngyilkosság.

Távoli ismerős Megkérdezte miért megyünk óvodába...

Birkák valamiért úgy gondolják fertőző betegség.van ilyen ismerősünk aki el távolodott miatta.

Hírekben óránként mondták abberáltak tüntetnek.

TV műsor "felkéne akasztani mindegyiket"

Szinte minden nap kapok valami ilyen pofont.

2023. máj. 4. 10:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a társkeresés,illetve olyan társ megtalálása, aki nem egy-másfél évet tart komoly és tartós kapcsolatnak.
2023. máj. 4. 10:16
 4/11 steven95 ***** válasza:
100%
Az egyértelmű dolgokat leszámítva, ami számomra most aktuális, hogy az itthoni környezetemben titkolnom kell, mert a környezetem közös a szüleimmel, akik nem igen akarják hogy mások tudják annak ellenére, hogy ők ezt kb megemésztették. Ezt még nem értik miért lenne fontos, hogy ne legyen olyan tényező az életemben hogy más ne mondja meg mikor mit mondhatok és tehetek, hogy ne derüljön ki - mert az "híresztelés/reklámozás". - értem én hogy hatással van rájuk, de ezt nem én "okoztam". Most olyan élethelyzetben vagyok hogy ezt most még kompromisszumként kezelem, aminek látom a végét.
2023. máj. 4. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A szokásos társadalmi nyomás és kirekesztésen felül nekem kicsit az nyomasztó még, hogy ha megtetszik az utcán egy másik srác, akkor tudom hogy gyakorlatilag 0 az esély arra hogy pont ő is meleg legyen.

Persze soha az életben nem szólítanák le senkit sem az utcán, de maga a tudat hogy kevesen vagyunk és így még kissebb az esélye annak hogy valaha is párt találjak eléggé nyomasztó.

Mármint gondoljunk bele, milyen sok egyedülálló vagy épp egy gyakorlatilag halott párkapcsolatban élő hetero van. Akkor mire számíthat egy meleg amikor statisztikailag még kissebb az esélye hogy egy relatív normális kapcsolatot alakitson ki.

2023. máj. 4. 14:03
 6/11 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%

Nem szabad senkivel sem foglalkozni és kész.

Egyszer élünk,tegyük azt boldogan!

Nem szabad megtagadni magunkat!

2023. máj. 4. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Párkeresés. Nyíltan meleg ember vagyok, teljesen hidegen hagy, ki mit gondol erről. A környezetemben levők tudják, őket is hidegen hagyja. Akit meg zavart, az eltűnt az életemből, azzal sincs bajom, hát nem kedvelhet mindenki, nincs ezzel semmi baj. Viszont a párkeresés egyszerűen nem jön össze; amiben én is hibás vagyok, mert túl sok időt fordítok a munkára és a tanulásra a párkeresés és a társasági életem rovására. De mikor dolgoznék sokat, ha nem fiatalon, amikor még bírom?!

22/p

2023. máj. 4. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak írom hogy Éljj ,éljj,és éljj!
2023. máj. 4. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy melegként nem lehet vállallni magunkat mindig minden helyzetben.

Sok a buta a ember aki nem érti meg érzéseim, hogy fiúként a meleg fiúkat szeretem és ez van.

Jó lenne de sajnos ez van és el kell engedni a fül mellett a rosszindulatot,hozzáteszem sértő is szerintem..

Puszi fiúk

2023. máj. 22. 23:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is meleg vagyok, és el fogok emiatt költözni az országból.
2023. jún. 15. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!