Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel miközben szégyellem is ha erőszakos storykat olvasok?
Figyelt kérdés
Van egy kérdés amit láttam ma. Arról írtak páran nekik milyen erőszakos élményük volt. Nagyon durva és sajnáltam őket, de közbe meg elképzelve fel is izgatott. Más is így van ezzel? Szégyellem magam persze meg sajnálom őket de mégis. Elképzeltem mit éltek át, a fejüket, stb.2023. máj. 30. 07:36
1/10 anonim válasza:
Lehet benned domináns vagy szadó hajlam. Vagy pont alárendelt és sub hajlam. Attól függ melyik szereplő helyzete izgatott fel.
2/10 anonim válasza:
Engem is tud izgatni. Filmben is pl. Volt ilyen film a Leonardo Di Caprioval is. Az is bejött.
3/10 anonim válasza:
Sokan izgulnak az erőszakosabb dolgokra. Ahogy 1-es írta ez lehet sub vagy dom hajlam miatt is.
4/10 anonim válasza:
Hol olvastad? Engem is felizgat az ilyen de szerintem csak azért mert szex. Nem érzéketlenség vagy ilyesmi. Csak na…
5/10 anonim válasza:
Van vmi honlap ahol nev nelkul sokan leírják veluk mi volt… Nok es férfiak is.
6/10 anonim válasza:
Ilyet én még csak külföldi oldalakon láttam. Sokakanak mozgatja meg a fantáziáját.
7/10 anonim válasza:
Azt élvezi általában az ember, ami a lelkében van,amivel nyíltan vagy titokban azonosul.
Ha tudja,akkor meg is valósítja. Aztán soknak mégsem jön be,hogy alázzák őket, azok itt picsognak sok kérdésben,válaszban.De azért újra és újra alávetik magukat.
Ki érti ezt ?
8/10 anonim válasza:
Van azért sok olyan fantázia ami nem megvlósítható ilyen olyan okok miatt.
9/10 anonim válasza:
Itt is van pár aki izgulna erőszakra:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
10/10 anonim válasza:
Azért van különbség a rough szex között egy olyannal akit akarsz meg aközött ha valami undormany akaratod ellenére hozzad nyúl…
Aki az utóbbira izgul azt menthetetlenül beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!