Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szégyellem a melegségemet?
a homoszexualitás nem normális tulajdonság
a világ úgy van megteremtve, hogy a férfi a nőhöz passzol és a nő meg a férfihoz
a homoszexualitás valószinűleg egy génhiba, hogy a saját neméhez vonzódik valaki
Ezzel a tudomány jelenlegi állásával még nem lehet mit kezdeni, de a jövőben valószinűleg ezt is orvosolni fogják tudni
Nem kell nagy dobra verni a dolgot ez homotéma egyébként is mindenkinek magánügye
Hát, sajnos jogos a kérdés.
A 20-as fiúk sajnos elég komolytalanok, és a szexualitásuk megismerése őket le, nem a valódi társ keresése.... talán (ha a kor nem számít nagyon) próbálkozz idősebbekkel!
A melegek között is van aki rossz. Van aki komoly párkapcsolatot keress és a belső tulajdonságok érdeklik de ebből kevés van. Viszont a heterók között is sok ilyen van.
Én sok olyan heteróval beszéltem akit csak a külső érdekel,nem akar időt szánni arra hogy megismerje a másikat csak dugni akar.
Szóval nem a melegekkel van csak a baj,hanem az egész emberisséggel.
NEM csak a férfi-nő kapcsolat a normális.
A homoszexualitás is normális az állatok között is vannak melegek.
Sok ember undorodik a gondolattól, hogy két férfi egymáshoz nyúl. Szíve joga. Ám azért, mert valamitől undorodnak, az még nem lesz erkölcstelen. A franciák csigát esznek, a kínaiak pókot, a melegeknek meg összesercen a borostájuk, amikor csókolóznak. Az ő nemi életük sem tartalmaz olyasmit, amit mások ne csinálnának, még ha a hangsúlyok értelemszerűen máshová tevődnek is. Különben is: egy kapcsolat, egy nemi élet, egy élet megítélése ne azon múljon, mit hova tesz az illető, hanem hogy tud-e szeretni, hűséges-e, támasz-e a bajban. E téren a melegeket se kell más mércével mérni, mint a többi embert: van köztük ilyen is, olyan is.
Nekem nem tűnik úgy a leírásból, hogy szégyelled. Inkább dicsekedsz azzal, hogy különb vagy a többi buzeránstól. Eljátszod a hattyú halálát mint az általad fikázott hejcegnők. Egy rakás hozzád hasonló "senkisevágyikmárkomolykapcsolatra?" típusú siránkozó írja blogjait meg panaszait szerte az éterben csak körbe kell nézni. Hogy a rákban nem találtok ti egymásra? Ez itt a valódi kérdés...
Az ilyen elsőválaszoló féle ádámésévázók meg nem jutnak el agyilag a második generációig, ami a harmadikat eme logika mentén vérfertőzéssel hozhatta csak létre. Amit pár oldal múlva ugyanaz a mesekönyv vért fröcsögve tilt. De hát minek is gondolkodni, ha egyszer valami beszívott zsidó két-háromezer éve már megfogalmazta a véleményünket...
Nem annak kellene számítania, hogy ki, vagy hogyan mondja... Hanem hogy mit.
A legtöbb ember nem a tartalmát vizsgálja egy szövegnek, hanem a formáját, vagy a forrását. Ilyen szempontból a gondolkodásmódod nem különbözik a tömegétől - persze én csak egy fantomember vagyok..:)
Mi rossz van abban ha egy fiatal ember állandóan szexelni akar, legyen az fiú, lány, hetero- vagy homoszexuális? Mikor akarjon szexelni, amikor már öreg és csúnya és senkinek sem vonzó?
Ez az élet rendje, mindig is így volt, már az ősembereknél is. A szerelem csak az utóbbi pár évszázadban van ennyire felmagasztalva. A szerelem igencsak múlékony dolog - akárcsak a jelképe: a virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!