Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem magam, lányok ez mennyire volt ciki?
Én nő vagyok, szerintem nincsen ebben semmi ciki, tényleg nem kéne kínosan érezned magad emiatt. Van az az életkor, ami felett tisztában vagyunk egy férfi test működésével.
Strandon is előfordul néha ez a jelenség, ha észreveszem, annyi, hogy nyilván elnézek másfele, mintha fel sem tűnt volna, meg gondolom, hogy sok a csinos bikinis nő, a férfi test és férfi psziché meg úgy működik, hogy előfordul ilyesmi. :-)
maga a tény nem ciki. én nem szeretem ezt a szót.
Te magad teheted kínossá, vagy mások gondolhatják hogy ez rád nézve kínos és ezen élvezkednek, amit te úgy veszel le, hogy ez kínos számodra.
Még a leghülyébb helyzetből is ki lehet jönni emelt fővel, de egy szimpla megbotlást is lehet úgy kezelni, hogy úgy nézzenek rád utána hogy nézd már mekkora lúzer :)
Ha nem akarod nagyon ragozni a helyzetet, akkor csak simán hagyod hogy elmúljon.
Ha esetleg jelen vagy, akkor eszedbe juthatnak jó beszólások. "hmm, de szépet álmodtam" :D vagy csak kommentálod, hogy hát most nah.. ez van ..
kiváló alkalmom, hogy elkérd a melletted ülő telefont számát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!