Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy szégyellem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szégyellem a melegségemet?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam eltitkolni, mindenki tudja rólam, teljesen elfogadják. Fiúk közül csak hetero barátaim vannak, meleg helyekre sem járok, mert egyszerűen én a mai buzeránsokat nem bírom elviselni. Tudom, hogy én is az vagyok, de én teljesen másként gondolkodom, nekem például egy komoly kapcsolat lenne a legfotosabb csak tudom milyen szexmániások manapság, meg beadják hogy jajj én nem a szexre megyek aztán a második kérdésük: Aktív vagy passzív vagy? Mekkora? Amúgy nem fontos csak kérdezem. Borotválod? Stb stb. Az ilyenektől hányni tudnék. Meg amikor van párja, de közben félrecsinál mással mert ez ugye open relationship és akkor most I'm fucking cool now, inkább szégyen és gyalázat. Meg amikor jönnek az elvárásaikkal, hogy ,Jaaajjj hát legyen izmos, meg legyen kék a szeme, meg legyen akkora neki mint egy lónak, meg macsó legyen, a belső tulajdonságai nem is érdekelnek mert nekem csak a külső a fontoooos mert egy hejcednőő vagyoooook meg festem magamat juuujjj.' Én személy szerint elásom magamat más buzeránsok miatt, hogy te jó Isten, hova fajultunk el. Hihetetlen. Van még egyáltalán olyasvalaki, akinek számítanak az érzések, érzelmek, barátság, kapcsolat? Vagy ez így teljesen kihalt mint a mammutok vagy mi? 21 f

2015. dec. 23. 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te rosszul látod a dolgokat. Én is vágyom simire, ölelésre, normális érzésekre, de pl ha te is én is aktívak vagyunk akkor nem fog működni. Vagy ha pl te szereted ha szőrtelen és nekem nem az és nem is akarom leszedni se lesz jó vége. Vagy ha te a ducikat szereted és én meg vézna vagyok az is fontos így tudni kell hogy nézel ki....Gondolom ez az oka, hogy mindneki rákérdez. Én is... Pedig normálisnak tartom magam és én is látom, hogy sok hülye van.:(
2015. dec. 23. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

vegig mosolyogtam amig elolvastam a leirasodat, igen reszben igazad van de itt is irtak, hogy a heterok is siman megcsaljak a parjukat es igen ez igy is van es a heterok kozott iss vannak olyanok akik miatt szegyelhetnek ok magukat szoval en ugygondolom lenyegeben madjnem egalba vagyunk veluk ;) de igazad van az emberek nagyresze az ilyen "hejcednok" miatt van rosz velemennyel a melegekrol akiket neha en is nagyon rendbe tudnak rakni..

18\f

2015. dec. 23. 13:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Pfff sírok. :D:D Igen, igazad van, annyira igazad van hogy ennyire igaza senkinek sem lehet. Az a legfontosabb tényleg hogy aktív meg passzív passzoljon, semmi más, mert ha az nem passzol, de minden más igen, akkor világvége van, fájó búcsú, könnytenger, Niagara megered. :/ Ez a logika, ez az észjárás, bámulatos. Kérlek, mesélj még arról, mi alapján passzol két ember egymáshoz. :D
2015. dec. 23. 13:46
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem te nem szégyelled a melegségedet, csak nem szereted, nem bírod a felszínes embereket. Ez teljesen normális dolog, én sem bírom őket, orientációtól függetlenül. Ezt egyébként te is fogalmaztad félig-meddig azzal, hogy komoly kapcsolatra vágysz. Bár szerintem nem csak erre, hanem egy komolyabb társra, partnerre is, aki hozzád hasonlóan nem felszínes, van önálló gondolata, és alapvetően érdekli, hogy te milyen ember vagy stb. Hozzád hasonlóan én is hasonlót keresek, de lehet, hogy tényleg mammutok vagyunk (vagy csak a hasonszőrűek rejtőzködnek, nem tudom). 21/f
2015. dec. 23. 16:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Értem.
2015. dec. 23. 18:16
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, vannak ilyen melegek is, mint te, mármint ami a érzelmeket, érzéseket és komoly kapcsolatot illeti. :) Én nem szeretek senkit elítélni olyan miatt, ami pusztán a személyisége, senkinek nem árt vele, egyszerűen csak olyan. Persze kicsit engem is zavar, de nem kell vele törődni. Én sem vagyok az a nagyon fiús, de így érzem jól magam, próbálok jó ember lenni.
2015. dec. 23. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
#16 biztos jó ember vagy. :)
2015. dec. 23. 21:47
 18/20 petike30 ***** válasza:
15%
Szia szerintem neked semmi problèmàd nincs a baj hogy egy 20 èves fèlig nagy kèpü vagy na làtod èn ezeket unom mèg hogy idöset nem. ez jol esettt hogy megirtam
2015. dec. 24. 08:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne szégyellned magad, igazából a való életben senki nem ilyen. Grindr-ön meg egyéb társkeresőkön persze a kanos emberek vannak többségben, viszont ne aggódj, a való életben csak legfeljebb a tinik ilyenek(de a heterók is mellesleg). Pl. azok a meleg srácok, akiket ismerek, mind egy romantikus randit egy étteremben vagy egy mezőn képzelnek el egy ideális napnak, nem pedig a non-stop lepedőbirkózást. Még szerencsére nem veszett ki a romantika.

Ui: Kérlek ne használd a buzeráns szót, az egy degradáló szó manapság, ráadásul magaddal szemben is.

2015. dec. 25. 00:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is szégyenlem, de senki nem tudja rólam. Ha megtudnák....

Főleg, ha már nem élő nagyszüleim betoppannának, el is zavarnának.

Ez a régi felfogás, főleg falun!

2015. dec. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!