Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ma már háromszor vertem ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már háromszor vertem ki JVKE-re, vannak Magyarországon ilyen srácok?

Figyelt kérdés
Könyörgöm árulja el valaki, hol lehet velük ismerkedni...

2023. máj. 28. 14:15
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy tükörben csücsörítő 40 kilós kis felnyalthajú kislány szintjén okés.. Mondjuk itt férfiakat keresnek cica...
2023. máj. 30. 08:56
 42/45 anonim ***** válasza:
57%

Helyes srác, nekem tetszik.

Én azon nevetek, hogy itt folyton megy a sírás, hogy senkinek sincs senkije, ilyen kérdseknél meg rögtön mindenki tucatjával kalandozik egyszerre ennél ezerszer helyesebb fiatal srácokkal, mint ahogy egy másik kérdésnél hirtelen idősebbeknél próbálkoznak be tini fiúk tucatjával, sorozatosan, noha ez egyáltalán nem jellemző. :D

2023. máj. 31. 09:48
 43/45 anonim ***** válasza:
59%

A lepontozásból látszik, hogy a lényegre tapintottam. :D Szerintem az itt írkálók 99% szóba sem jöhetne ennél a srácnál, szóval picit visszább vehetnétek az arcotokból.

Kérdező, ne törödődj senkivel, ha fiatal vagy és helyes, akkor élvezd az életet jó srácokkal és ne törődj a besavanyodott, megkeseredett emberekkel, akiknek legfeljebb álmaikban jut jó pasi! Sokan írigyek a fiatal, szép fiúkra és a bear szubkultúra is csak azért alakult ki, mert nem kellenek jó fiatal fiúknak.

2023. jún. 1. 07:27
 44/45 anonim ***** válasza:
68%

43..

Csak nézd meg miket irogatott a többieknek a kisgyerek és rájössz miert pontoztak le.

Kb azért nem találnak sokan társat mert rengeteg olyan hülye gyerek van mint ti.

Irigyek... kire? Rád? 😂

2023. jún. 1. 09:31
 45/45 anonim ***** válasza:
59%

44: Miért, te hogy írogatsz másoknak? Lehülyegyerekeztél egy ismeretlent.

Nem tudom, kire vagy írigy. De ne vegyél ilyen komolyan egy névtelen oldalt, szerintem jobban jársz, sok feszültséget megspórolsz magadnak. Mindenki ismerkedjen és gerjedjen arra, ami a saját ízlése.

2023. jún. 1. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!