Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már háromszor vertem ki JVKE-re, vannak Magyarországon ilyen srácok?
"magunk fajta srácoknak"
- Miért te valami adonisz beütésű szexi srác vagy?
Ramocsaháza.
"szivattyúzná az utcán szembejövő tíz proli közül az egyiket, vagy a Dankó telepen a túrós farkakat"
-Csak elmondom hogy találkoztam már ilyen stílusú és frizurával rendelkező elég divatos srácokkal. Amit te is linkeltél.
Az egyiknek tiszta büdös volt a szájszaga, még úgy is hogy egymás mellett mentünk,de úgy el volt szállva magától hogy az csoda... A másik pont ilyen haja volt,tényleg tiszta túró volt a farka. Mondtam neki bocsi de inkább hagyjuk.
Szóval amit írtál egy általánosítás,és nem tudhatod hogy mit rejt a csomagolás alatt az illető. A külső nem minden, lehet attól még valaki igénytelen mert full divatos és hetente jár fodrászhoz.
32: Ha ez alatt a sportos testet, csinos arcot és a fiúk közötti népszerűséget érted, akkor igen. Meglepő lehet, de nem csak elhízott, a négy fal között ülő szerencsétlenségek néznek meg számukra vonzó srácokat. Előbbiek csak az instán verik, nekünk össze is jön a huncutkodás, de azért felfigyelünk a külföldi, helyes fiúkra.
33: A romatelep elnevezése, a legtöbb magyar településen. Üdvözlet a valóságban.
34: Elhiszem, hogy vannak ilyenek, de ilyen hajtól, meg "divatosságtól" nem lesz senki jó pasi, azok meg adnak magukra, a tapasztalataim szerint. (Amúgy akadjatok már le a hajáról, nem csak azért vonzó, aki ilyen arcra azt mondja, hogy átlagos, az szerintem soha nem volt fiúval.) Szerintem a ti digóhercegeitek közül tízszer annyit találnál büdös szájjal, túrós farokkal.
Van egód a nagy büdös semmire, azt látom hogy el vagy szállva magadtól.
"ez alatt a sportos testet, csinos arcot és a fiúk közötti népszerűséget érted, akkor igen"
- Kimész az utcára,bemész egy gimibe vagy bárhová rengeteg ilyen srácot láthatsz.. Te is csak egy vagy a sok közül.
"nekünk össze is jön a huncutkodás, de azért felfigyelünk a külföldi, helyes fiúkra."
- Ha ez valóban így lenne akkor találnál is nem csak itt ábrándoznál,és kérdeznéd a gyakorikerdesek.hu oldalon hogy, "hogy találhatnák ilyen srácot".... Szóval most kicsit ellentmondasz magadnak.
Amúgy meg provokatív kérdés...
36: miért, ismersz, tudod milyen vagyok? Semmi ellentmondás nincs, ilyen sráccal még nem voltam, és ha pl Romeon, Grindr-en nincsenek, attól már szarul nézek ki, meg kamuzok? LOL, magadból indulsz ki. Van itt egy ilyen szerencsétlen, aki folyton pattog, ha valakinek jobb, mint neki, gondolom ez már az ezredik felhasználód.
37: nekem sem hozzád, bocs. Ti kezdtetek el ízlésről vitatkozni, meg frizurán pattogni. Meg most is hajtogatod, hogy nem helyes, nem helyes. Bocs, nem érdekel.
"ha valakinek jobb, mint neki, gondolom ez már az ezredik felhasználód."
- Nem úgy tűnik hogy neked jobb lenne. Akkor nem ábrándoznál xD
Kb a romeo grindr tele van hasonló pasikkal mint amit linkeltél. Ha felteszed a kérdést az itt lévők durván 90 százaléka már volt hasonló sráccal.. Ha neked egy sem sikerül, akkor még se nézhetsz ki olyan jól mint írod :D Vagy egyszerűen csak a viselkedésed nem tetszik nekik,amit az itt lévő kommenjeid is jelentősen tükröznek.
"gondolom ez már az ezredik felhasználód."
- Nem tudom ki trollkodik már itt hónapok óta hasonló kérdésekkel és linkelt képekkel,és ha tőle ellentétes véleményt kap már pattog.
Amúgy kíváncsi lennék hogy nézhetsz ki mire vered magad ennyire. Ja tudom, hisz te mint mondtad adonisz beütésű szexi pasi vagy. Aha.. Képzelem xD
Az "álompasidra" meg senki nem irigy. Csak te képzeled azt hogy bárki irigy rád. Azt mondod neked jobban megy mint itt bárkinek. Mégis itt álmodozol :D
Míg itt vergődsz már több ilyen pasit találhattál volna,ja igen a randi appokon mindenki ronda csak te vagy csak a helyes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!