Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már háromszor vertem ki JVKE-re, vannak Magyarországon ilyen srácok?
Figyelt kérdés
Könyörgöm árulja el valaki, hol lehet velük ismerkedni...2023. máj. 28. 14:15
5/45 anonim válasza:
Hát ilyent nem nehéz találni, elég átlagos. Mármint úgy értem, hogy minden tekintetben olyan a jellege, amilyenből sok rohangál az utcán. Nem egy nagy különlegesség és nem is egy túl nagy szám.
6/45 A kérdező kommentje:
5: Hát jó is lenne, ha sok srác ilyen (vagy hasonlóan) helyes lenne. Sajna nem ez a tapasztalatom.
2023. máj. 28. 14:30
7/45 anonim válasza:
Semmi extra benne, szoktam nála helyesebb sráccal is kalandozni.
8/45 anonim válasza:
Hát, ez ha nem is átlagos srác, de van belőle rengeteg. Persze, hogy veled szóba állna-e egyáltalán?!
9/45 A kérdező kommentje:
Ízlés dolga, kinek mi a helyes. Nekem egyértelműen átlagnál helyesebb. Kellemes arc, túrni való göndör fürtök, fiatal, korombeli.
2023. máj. 28. 14:34
10/45 anonim válasza:
Voltam már hasonló sráccal. Alázatos, kedves kis bottomboy volt. De egy volt csak a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!