Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit reagálnátok, ha a kollégiu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok, ha a kollégiumba egy homofób szobatársat kapnátok?

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 22:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Bocs látom itt is sok a bírka bár ez nem újdonság.

Faluban élek és az elmúlt 50év igen is Bebizonyította

Homofób=biszexuális aki elnyomta magában bí érzelmeit, vagy örök magányra ítélte magát.

10es igen én is ismerek nőt nem is egyet akit átvert a férje barátja ettől még nem lett heterofób, igaz egyedül élte le az életét vagy még éli.

Kérdező, bocs hogy így el tértünk a témától.

Kollégám volt, van homofób

Ők félnek tőlem mert azt hiszik el kaphatják-igen Fidesz szavazók.

2023. máj. 25. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
28%

11-es!

Miért hazudsz? Számtalan homofóbot ismerek, akik nem jobboldaliak!

2023. máj. 25. 16:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Elvből nem értékelném, és biztos, hogy lenne belőle konfliktus.
2023. máj. 25. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Kedves 11! A legjobb barátom Momentum szavazó,olyan távol van tőle a Fidesz mint ide Makó...2 diplomás értelmiségi,ráadásül mérnök..S homofób..Mondjam meg neki hogy nem illik az elméletedbe?Amúgy itt Budapesten rengeteg ellenzéki homofób..A DK szavazól pl majd 70%-a..
2023. máj. 25. 17:41
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
11. Én is homofób vagyok és tavaly az összefogásra szavaztam, bár már kicsit bánom, most talán a kutyapártra szavaznék.
2023. máj. 25. 18:26
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

14-es!

Az ilyeneknek mondhatod! Ők felteszik a szemellenzőt és csak egyirányban tájékozódnak!

2023. máj. 25. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam egy homofób szobatársat. Nem mondtam el neki hogy meleg vagyok, így egyébként elég jól kijövünk. Persze bánt amikor van valami homofób benyögése, de próbálok ezekkel nem törődni. Nem tudom hogy reagálna ha megtudná rólam az igazat. Én azt gondolom amúgy hogy lehet sejti a dolgot, csak kényelmesebb neki nem venni róla tudomást.
2023. máj. 26. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Meleg vagyok,azt szoktam tenni hogy leitattok őket majd erősen lefogom s megszopatom..Vagy ha nagyon berugodd megdugod.Kisebbség vagyunk,mienk a hatalom.Hidd el utána úgy szégyenli magát hogy nyert ügyed van.
2023. máj. 27. 07:22
 19/20 A kérdező kommentje:
#18 ugye te troll vagy?
2023. máj. 27. 10:09
 20/20 anonim válasza:
90%
nekem az van de hát én is az vagyok ezért örülök
2024. jan. 24. 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!