Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha a kollégiumba egy homofób szobatársat kapnátok?
Megkérdezném hogy miért zavarja...
De amúgy lehet én látom rosszul, de pont ez a korosztály inkább az elfogadóbb. Legalább is én ezt tapasztaltam.
Szerintem kevés igazán homfób ember van, sokan inkább azért tűnnek annak, mert azt hiszik, hogy adott közegben ez az elvárt magatartás, vagy ezzel tudnak imponálni.
De ha valaki tényleg gyökér, négyszemközt is, akkor befenyítem 😅
Homofób=biszexuális
Aki homofób az bí!
Idősebb vagyok már az élet mindíg bebizonyította a homofóbok mind biszexuális emberek, vagy nagyon tanulatlan birkák.
Tehát én nem foglalkozom velük
Az őmagánügyük a hülyeségük.
Ez nem igaz, mert vannak hetero és homoszexualis homofóbok is. Melegek közül néhány olyan, aki képtelen elfogadni magát, nem csak saját homoszexualitását kezdi gyűlölni, de másokban is.
Homofób=biszexuális
homofóbok mind biszexuális emberek, VAGY nagyon tanulatlan birkák.
Van logika... :)
Ismerek olyan meleget,akit elhagytak,átvertek, ennek hatására valami iszonyat gyűlölet van benne a melegek ellen.
Egyébként megértem,más téren egy emberséges,segítőkész ember, aki hitt az érzelmekben és a hűségben.
Már csak egyedül érzi jól magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!