Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erről mi a véleményetek? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? Nem értek egyeseket

Figyelt kérdés

Egyik nap rám írt Romeon egy férfi, idézem: "Hali tali?"

1 normális arcképe volt kinn, amúgy arcra egész helyesnek tűnt. A profil kiírása szerint egy fiatal, engedelmes passzív fiút keres, ebből gondoltam csak alkalmi szexet akar.

Egyből jeleztem, hogy én nem alkalmi kalandot keresek. Mondta, hogy ő sem, hanem kapcsolatot, de az majd kialakul. Egyébként szerintem ez akkora közhelyes bullshit. Persze hogy ez majd kialakul, nem rögtön lesz kapcsolat 🤦🏻‍♂️ De ez nem jelenti azt, hogy egyből szexelni is akarok valakivel, mert az is majd kialakul...

Na mindegy, mondom jó, adjunk ennek egy esélyt, nincs semmi más kilátásban, és még hiszek a csodákban, akár kellemesen csalódok. És egyből meg is beszéltünk találkozót, hogy eljön a munkahelyemhez munka után, szóval ez szimpaitkus volt. 2 nap múlva találkoztunk volna, de lemondta, mert az anyukájának kellett segítenie bútort pakolni. Mondom oké, nem baj, legalább még jóval a találkozó előtt jelezte, rendes tőle. Aztán úgy volt másnap találkozunk. Aznap napközben rám ír:

(ő) "Sima tali lesz?"

(én) /Az mit jelent, hogy sima?/ (jó igen, kicsit játszottam a hülyét, de kíváncsi voltam, hova vezet ez a beszélgetés)

"Szexmentes"

/Akkor igen szexmentes 😄/

"Az sokára lesz?"

/Micsoda?/

"Szex"

/Hát nézd, ezt előre nem tudom megmondani. Csak most fogunk találkozni először. Lehet nem is tetszünk egymásnak. Én alapvetően nem szexet keresek. Szívesen ismerkedek kötetlenül, de a fő cél egy párkapcsolat lenne/

"Akkor hadjuk szia"

Szóval nem értem, miért nem mondta meg rögtön az elején, azt hiszem én korrekt voltam, előre mondtam és megkérdeztem.

Ja amúgy hab a tortán, hogy tegnap rám írt, hogy látott az utcán és "jó kis seggem van". Megköszöntem, erre megkérdezi, hogy

"Szex?"

/Mondtam korábban, hogy az ilyesmi nem érdekel/

"Ok pá"

Hát ennyi. Nem tudom mit kellett volna másként csinálnom vagy mondanom.

2023. máj. 21. 13:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, kérdező, én személy szerinta nem vagyok az azonnali szex (inkább azonnali orál) ellen (imádok szopni), bár ahhoz szimpi kell legyen a partner, továbbá teljesen megértem és tiszteletben tartom a te szempontjaidat.

Én azt mondanám arra a bizonyos beszélgető partneredre, hogy talán nem is véletlen elírás volt részéről a "HADJUK". Mivel ezek szerint, ő mindenben és egyfolytában "JUK"-at lát. :P ("Hadd lyukazzalak meg".)

Megmondjam az őszintét? Az a csávó még nekem se kellene. Az olyan fickó nem képes belátni, ha eltérőek az igények, de azért csak erősködik. Lapozz egyet. :) Ha talán még utoljára szóba állsz vele, esetleg közöld, hogy "ott a konditerem, ott erősködhet", ha annyira akar. ;)

2023. máj. 22. 14:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊 Jól esik mind. Azóta amúgy nem keresett, de sajnos sok a kamus ember
2023. júl. 27. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!