Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? Nem értek egyeseket
Egyik nap rám írt Romeon egy férfi, idézem: "Hali tali?"
1 normális arcképe volt kinn, amúgy arcra egész helyesnek tűnt. A profil kiírása szerint egy fiatal, engedelmes passzív fiút keres, ebből gondoltam csak alkalmi szexet akar.
Egyből jeleztem, hogy én nem alkalmi kalandot keresek. Mondta, hogy ő sem, hanem kapcsolatot, de az majd kialakul. Egyébként szerintem ez akkora közhelyes bullshit. Persze hogy ez majd kialakul, nem rögtön lesz kapcsolat 🤦🏻♂️ De ez nem jelenti azt, hogy egyből szexelni is akarok valakivel, mert az is majd kialakul...
Na mindegy, mondom jó, adjunk ennek egy esélyt, nincs semmi más kilátásban, és még hiszek a csodákban, akár kellemesen csalódok. És egyből meg is beszéltünk találkozót, hogy eljön a munkahelyemhez munka után, szóval ez szimpaitkus volt. 2 nap múlva találkoztunk volna, de lemondta, mert az anyukájának kellett segítenie bútort pakolni. Mondom oké, nem baj, legalább még jóval a találkozó előtt jelezte, rendes tőle. Aztán úgy volt másnap találkozunk. Aznap napközben rám ír:
(ő) "Sima tali lesz?"
(én) /Az mit jelent, hogy sima?/ (jó igen, kicsit játszottam a hülyét, de kíváncsi voltam, hova vezet ez a beszélgetés)
"Szexmentes"
/Akkor igen szexmentes 😄/
"Az sokára lesz?"
/Micsoda?/
"Szex"
/Hát nézd, ezt előre nem tudom megmondani. Csak most fogunk találkozni először. Lehet nem is tetszünk egymásnak. Én alapvetően nem szexet keresek. Szívesen ismerkedek kötetlenül, de a fő cél egy párkapcsolat lenne/
"Akkor hadjuk szia"
Szóval nem értem, miért nem mondta meg rögtön az elején, azt hiszem én korrekt voltam, előre mondtam és megkérdeztem.
Ja amúgy hab a tortán, hogy tegnap rám írt, hogy látott az utcán és "jó kis seggem van". Megköszöntem, erre megkérdezi, hogy
"Szex?"
/Mondtam korábban, hogy az ilyesmi nem érdekel/
"Ok pá"
Hát ennyi. Nem tudom mit kellett volna másként csinálnom vagy mondanom.
Nézd, kérdező, én személy szerinta nem vagyok az azonnali szex (inkább azonnali orál) ellen (imádok szopni), bár ahhoz szimpi kell legyen a partner, továbbá teljesen megértem és tiszteletben tartom a te szempontjaidat.
Én azt mondanám arra a bizonyos beszélgető partneredre, hogy talán nem is véletlen elírás volt részéről a "HADJUK". Mivel ezek szerint, ő mindenben és egyfolytában "JUK"-at lát. :P ("Hadd lyukazzalak meg".)
Megmondjam az őszintét? Az a csávó még nekem se kellene. Az olyan fickó nem képes belátni, ha eltérőek az igények, de azért csak erősködik. Lapozz egyet. :) Ha talán még utoljára szóba állsz vele, esetleg közöld, hogy "ott a konditerem, ott erősködhet", ha annyira akar. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!