Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erről mi a véleményetek? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? Nem értek egyeseket

Figyelt kérdés

Egyik nap rám írt Romeon egy férfi, idézem: "Hali tali?"

1 normális arcképe volt kinn, amúgy arcra egész helyesnek tűnt. A profil kiírása szerint egy fiatal, engedelmes passzív fiút keres, ebből gondoltam csak alkalmi szexet akar.

Egyből jeleztem, hogy én nem alkalmi kalandot keresek. Mondta, hogy ő sem, hanem kapcsolatot, de az majd kialakul. Egyébként szerintem ez akkora közhelyes bullshit. Persze hogy ez majd kialakul, nem rögtön lesz kapcsolat 🤦🏻‍♂️ De ez nem jelenti azt, hogy egyből szexelni is akarok valakivel, mert az is majd kialakul...

Na mindegy, mondom jó, adjunk ennek egy esélyt, nincs semmi más kilátásban, és még hiszek a csodákban, akár kellemesen csalódok. És egyből meg is beszéltünk találkozót, hogy eljön a munkahelyemhez munka után, szóval ez szimpaitkus volt. 2 nap múlva találkoztunk volna, de lemondta, mert az anyukájának kellett segítenie bútort pakolni. Mondom oké, nem baj, legalább még jóval a találkozó előtt jelezte, rendes tőle. Aztán úgy volt másnap találkozunk. Aznap napközben rám ír:

(ő) "Sima tali lesz?"

(én) /Az mit jelent, hogy sima?/ (jó igen, kicsit játszottam a hülyét, de kíváncsi voltam, hova vezet ez a beszélgetés)

"Szexmentes"

/Akkor igen szexmentes 😄/

"Az sokára lesz?"

/Micsoda?/

"Szex"

/Hát nézd, ezt előre nem tudom megmondani. Csak most fogunk találkozni először. Lehet nem is tetszünk egymásnak. Én alapvetően nem szexet keresek. Szívesen ismerkedek kötetlenül, de a fő cél egy párkapcsolat lenne/

"Akkor hadjuk szia"

Szóval nem értem, miért nem mondta meg rögtön az elején, azt hiszem én korrekt voltam, előre mondtam és megkérdeztem.

Ja amúgy hab a tortán, hogy tegnap rám írt, hogy látott az utcán és "jó kis seggem van". Megköszöntem, erre megkérdezi, hogy

"Szex?"

/Mondtam korábban, hogy az ilyesmi nem érdekel/

"Ok pá"

Hát ennyi. Nem tudom mit kellett volna másként csinálnom vagy mondanom.

2023. máj. 21. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Biztos arra várt h te is kanos leszel és meggondolod magad.
2023. máj. 21. 13:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát....ehhez nincs mit hozzátenni.egy nagy respect neked amiért ilyen normálisan állsz a dolgokhoz.Több ilyen kéne.passzívból is és aktívból is.szerintem a hozzáállásod irtó pozitív.nagyon ne szívdd mellre.igy vagyunk mindannyian akik hasonló cipőbe járunk
2023. máj. 21. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Vegreeee..annyira orulok, hogy ezt olvashattam. Vannak meg olyan sracok, mint Te is, akiknek vannak elvei, van tartasuk, nem akarjak egybol odadobni magukat a masiknak. En ebben a szituban kb ugyanigy jartam volna el, mint Te is. Szerintem tok jol kezelted, en konkretan az ilyen sracoktol, mint akibe te is botlottal, sugarban hanyok…
2023. máj. 21. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Haha az ilyen srácoknak szerintem az intelligenciájuk alig súrolja az 50 IQ-t... Ha kapcsolatot keresel, akkor ezeket messziről kerüld el! De egyébként szerintem annyira nem ritka az ilyen. Nagyon sokan állnak így hozzá az ismerkedéshez, hogy először szex aztán "majd úgyis kialakul".

És neked nem kellett volna semmit sem másképp csinálnod! Teljesen korrektül elmondtad, hogy te nem ezt keresed. Világos, mint a nap, hogy hiába mondta, hogy ő kapcsolatot keres, valójában csak meg akart fektetni...

2023. máj. 21. 15:09
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán érdemes olyan emberbe időt fektetni, aki a hagyjuk szót nem tudja helyesen leírni? Gondolom nem ez volt az első súlyos helyesírási hibája miközben beszélgettetek.
2023. máj. 21. 15:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a támogatást!!! 🥺

Persze nem annyira nagy veszteség, sejtettem, hogy ez lesz a vége, de mégis... Eléggé naiv vagyok.

A "hadjuk" a végén volt már, amikor elköszönt 😄 Bár ezeket én nem szoktam annyira szigorúan venni, attól még lehet valaki rendes ember és jófej. Néha én is elírok egy-egy szót

2023. máj. 21. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van
2023. máj. 21. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Eleve,aki párkapcsolatot keres, az nem akar szexelni az első találkozáson.Bármilyen jó lenne is a hangulat,a kémia,akármi.Sokat elmond arról,aki így áll hozzá.

Jól tetted,és korrekt voltál Kérdező,főleg magaddal szemben,hogy udvariasan írtad meg neki a lényeget,de ahhoz tartottad magad.

Lehet,nem ide kéne írnom, de ma van nyolc éve annak,hogy egy szép kapcsolatom indult sok és értelmes levélcsere után, vakrandival folytatva, amiből egy csodaszép több éves kapcsolat lett.Szex szóba sem jött első alkalmakkor és csak kb egy hónap után volt.

Ugyan vége már,pár éve,de csak jó szívvel tudok visszaemlékezni arra a kezdetre és a többire,mert klasszikus volt és azt adta,amire vágytam :)

Mióta ismerkednék, egyetlen egy meleg ember nem volt,akivel csak erre a közös nevezőre jussak,hogy emberileg ismerkedni...

Kérdező,Neked pedig a legjobbakat kívánom és azt,hogy a boldogság és a szeretet ne "hadjon" békén :)

2023. máj. 21. 16:24
 9/12 steven95 ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan adom a naívat hogy végre kimondja mit akar. Aztán elköszönök. Lehetne bosszankodni az ilyeneken de igazából könnyű ezt a hozzáállást felismerni és így gyors döntést hozni, hogy NEM, KÖSZ. Ezek az emberek önmagukkal sem őszinték, rájuk kell hagyni. Amikor van kedvem próbálom őket szembesítani azzal mi nem jó ahogyan keresnek, de nem megy át. És igen a kanosságra rájatszanak sokan, mondom én nem vesztem el az eszem mert be vagyok indulva...

"komolyat, de majd alakul"...🤣

De igen, legtöbbször újra és újra megadom az esélyt hátha jó iranyba fordítható a dolog.

A legnagyobb "bajom" hogy pozitív példat próbalok mutatni amit üdítőnek szoktak találni egyesek, DE ennyi. A másik a potenciális partnerére helyezi a morális hangsúlyt, hogy hova fut ki a dolog. Nekem valaki olyan kell, akinek az elhatározása nem a "másik függvénye". Tehát én azoktól is "kivagyok" akikről úgy érzem csak miattam akarnak már (hihetően) komolyat, de valahogy önszántából ezt nem tudta eldönteni jóval előtte, még mielőtt összefutott volna velem, vagy hasonló komoly szándékú emberrel.

2023. máj. 21. 18:28
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon jól csináltad, főleg azt amikor írta hogy jó kis segged van. Biztos gondolta na majd most ettől a mondattól már rögtön lesz szex 😅 sajnos lehet ehhez szokott… semmit nem kellett volna másképp csinálnod, ez így volt jó!
2023. máj. 22. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!